Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GTA IV

tyskie1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam zainstalowane gta iv (oryginalne), lecz mam remont i gdzieś palnąłem pudelko z grą, a mam ochotę torchę popykać :rolleyes: Chciałem Was zapytać, czy mogę wgrać jakieś cracka, żeby nie buła potrzebna płyta do odpalania i czy wszystko będzie ok z grą;>

Opublikowano

Raczej ? chce być pewny :P a ja jaki crack polecacie ? razor powinien być dobry?

A i czy da się coś zrobić, żeby na windows 7 gładko chodziło gta ?

Opublikowano

Kiedyś pożyczyłem płytkę z GTA IV od kolegi. Zainstalowałem cracka pobranego z internetu (tak, pirace :D) to był chyba crack od Razora. Były problemy z zapisywaniem gry i odpalaniem. Może tylko ja takie coś miałem. Sprawdź, zainstaluj może pograsz może nie :D

Opublikowano

Czasami to zależy od cracka. Pobierz kilka i zobacz czy będzie działać.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Był taki dobry Crack do gta IV,sam z niego korzystałem,jak sobie przypomnę to ci podeśle a jeśli chodzi o przycinanie to jak kolega wyżej spróbuj update

NIE MUSZĘ MIEĆ FAJNEJ SYGNATURY I TAK JESTEM ZAJE*****

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...