Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rejestracja

lukasz314

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć mam taki problem że jak chce się zarejestrować na cfeu to jest wszytko cacy stuk stuk a tu nie przychodzi mi podwierdzenie na email co mam zrobić próbowałem na o2,onet,gmail

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

ja się rejestrowałem przez FaceBooka i Yahoo ,ale na Yaho meil przyszedł dopiero drugiego dnia

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

Spróbuj może w innej przeglądarce lub wyczyść historie i różne dane podręczne tylko se nie zaznaczaj haseł . Jeżeli korzystasz z Chroma to wyłącz tłumaczenie stron , mi to pomogło ;D

Opublikowano

ja się rejestrowałem przez FaceBooka i Yahoo ,ale na Yaho meil przyszedł dopiero drugiego dnia

jak się zarejestrować przez facebooka

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Klikasz "Connect with Facebook"

http://gamerage.com/signup/SignUp.aspx?gamecode=0&rurl=

Na niebieskim tle.

Opublikowano

Wiec tak, ok 5/6 dni temu chcialem znow grac w CF i probowalem sie zarejestrowac na gamerage. Probowalem zrobic na gmail, o2, wp, hotmail i 2 dni(nawet ponad 2,5 :D) nie przychodzil mail. Przez fb tez sie nie dalo, ale 3 dni temu jakos dalem rade przez fb sie zarejestrowac. A maila na zadnej poczcie do dzisiaj nie ma ;))

P.S - probowalem przez inna przegladarke, inny komputer( nawet 2), kumpel probowal, usuwalem historie itp. ale jak widac nic nie pomoglo. Teraz podobno przez fb mozna caly czas wiec sporobuj, powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...