Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problem BF3

Uzu

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam. Mam mały problem z BF3. Zakupilem dzisiaj. ( pare h temu) BF3. Zainstalowałem. Zarejestrowałem na koncie origin. Wszystko cacy, poczekałem na aktualizacje. Chcę uruchomić BF3. Uruchamia mi się stronka z Battlelogiem. Daję przeglądaj serwery i wybieram np. niemiecki lub ruski. Pojawia się okienko (zainstalowałem wtyczke) "dołączanie do serwera" I tak czekam czekam i nic sie nie dzieje lub znika te okienko i cisza. To samo mam z kampanią. Czyli single i multi nie chce mi się uruchomić. Sterowniki mam najnowsze (HD 6770 karta) ściągane dzisiaj. Czytałem temat poprzedni co uzytkownik tez założył ale nie bede robil reinstala jesli gra jest swieza...

W czym problem?

Net nie jest slaby bo 10mb/s

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Z jakiej przegladarki korzystasz? Sciagnij opere .I zainstaluj wtyczke ;-) A jak nie to chrome ;-) I odrazu sciagaj stery do karty graficznej bo bedziesz mial bład z uruchomieniem aplikacji . ;-)

A i jak sie nie wlacza to sciagaj nowy program od origin. A jak to nie pomoze to nie wiem ....

BUM

Bywalec
Opublikowano

Sciagnalem pb do BF3 teraz. Dałem napraw bf3 i niby znalazło jakieś pliki i ściąga teraz 100 mb.. Korzystam z google chrome, probowalem z opery też i nadal nic, może dlatego ze nie miałem pb i nie uruchamiało sie.

PS. oco chodzi "uruchom gre, za zgodą" czy jakoś tak.. Ma to być zaznaczone czy nie?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Bywalec
Opublikowano

Dobra już poradziłem sobie. Naprawiłem BF3 i pb zaaktualizowałem. Temat do zamknięcia. Leci like

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...