Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Z modami ! POMÓŻCIE !

SiemusVip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kolejny problem, lecz na tej samej podstawie. Gdy wgrywam mody które zaraz opiszę, i wchodzę w minecrafta to jest crash.. jak zawsze u mnie ! Chciałbym paczkę modów do minecrafta 1.3.2 PODKREŚLAM 1.3.2 !

Lista modów które pragnę :

Optifine 1.3.2

Rei's mini map 1.3.2

Recipe book 1.3.2

Too many items 1.3.2

X-ray 1.3.2 (Ten bez latania pod F)

I oczywiście ten mod loader jak do czegoś potrzeba.

Będą like za to

:)

Naprawdę pragnę tej paczki Proszę was abyście nie zamykali tego tematu z jakichś tam przyczyn tylko podali link do paczki ! Proszę !

UWAGA ! @EDIT ! Jak macie ochotę, to nawet wrzućcie tutaj do tematu paczkę do 1.3.1 zTYMI MODAMI !!!!!!!!!!!!!!

Błagam !

Opublikowano

Usunąłem. Wszystko usunięte to co potrzeba. Proszę o kolejne odpowiedzi.

Opublikowano

Nie. Wszystkie zaufane mody znaczy się te na 1.3.2, Możliwe że mod loader coś nawala ostatnio bo gdy wklejam mod loader jest czarny ekran też...

Opublikowano

Cześć. Dobrze że podkreśliłeś że na 1.3.2 ale jak sprawdzałem to nie ma jeszcze modLoadera pod 1.3.2 jest jeszcze na 1.3.1

ModLoader 1.3.1

A mod, kind of like a mod manager, that stops conflicts with mods that alter rendering, recipes, add entities, gui, smeltables or fuel. If you're a modder, feel free to decompile this and learn how to make mods work with it. Inherit BaseMod and override any methods as necessary. The mod's main class file should be prefixed with 'mod_'. Read the Javadoc for information on methods available.

Opublikowano

No okej. Ale ten Mod loader to wiecie. Sam śmieć za przeproszeniem jak na razie... Potrzebuję tych modów, bo na pewno któryś działa bez mod loadera tylko nie wiem jeszcze które... Ten Recipe book chyba z mod loaderem ale nie wiem. Proszę o kolejne odpowiedzi. ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...