Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF3 vs COD MW3 (PS3)

Daxter7wwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce kupić grę ale nie wiem jaką chodzi o to że wcześniej chciałem BF3 ale kiedy przeczytałem że gracze są na mapie dla 64 osób a na ps3 można max 24 i idzie się 5 min po to tylko żeby sniper cie zabił ... A MW3 nie wiem nic więc co polecicie .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

W MW3 jest dużo akcji, jak umiesz strzelać na padzie i ogarnąć taki chaos jaki jest w MW3 to bierz go.

BF3 jest bardziej grą gdzie trzeba użyć trochę mózgu i nie ma tam tyle akcji co w MW3.

Opublikowano

No tak ale w CoD nie ma pojazdów ....

Gram w :

Bywalec
Opublikowano

Battlefield 3 jest lepszy, masz do wyboru 4 klasy, wybierasz odpowiednią, masz nieśmiertelniki cele, możesz pluton założyć. Możesz kupić premium itp.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Właśnie premium 46 albo więcej kasy dopłacać nie dość że kupić chce grę za 200 złotych to i jeszcze dopłacać musze -_- . No są te 4 klasy ale właśnie ktoś napisał że na PC jest 64 graczy (lub więcej) i tam są mapy ale te same mapy przeznaczone do 64 graczy jest na PS3 ale tam jest max 24 graczy . I po tej wielkiej mapie trzeba iść 5 minut .

Gram w :

Opublikowano

BF3 nie kosztuję 200zł max 150zł.

Co do sterowania sam nie ogarniam jeszcze gałek.Ale wszystko bije od COD'a taktyka,większe mapy,pojazdy.

Więc kupuj BF'a

logo1.png
Opublikowano

To se popatrz na Media Markt ile BF3 kosztuje , jeszcze mam pytanie czy to prawda że niewygodnie się gra na PS3 w BF3 bo to taktyczne jest a tam nie ma czatu ? I czy jest Auto Aim ?

Gram w :

Opublikowano

Polecam MW3.

Battlefield jest troche głupi jak dla mnie,

Więcej akcji moim zdaniem dzieje się w MW3

Obecnie cały czas szoruję na COD :)

Opublikowano

No tak ale w kodzie nie ma samochodów , a w BF3 jest też czołg :O . I nie wiem na co się zdecydować

Gram w :

Opublikowano

Jak chcesz grać tankami, to sciagnij sobie Worlds of Tanks. Ja bym ci polecal bf'a ale z dodatkiem do cqc. "auto aim" WTF :O?

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

UP@ Auto-aim innaczej pomoc przy celowaniu częste w singleplayer na konsolach.

@Topic Wybierz BF3 ,super gierka wciąga. Od groma osiągnieć ,nieśmiertelniki ,klasy do rozwinięcia. A MW3 to takie MW2 tylko z ciutke lepszą grafiką i innymi mapami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...