Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocje steam

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można się w jakiś sposób dowiedzieć kiedy będą promocje gier na steam? Ostatnio czekam na hl2 bo mam resztki pieniędzy na paysafecard a ja wysrany jestem i czekam na promocję.

Opublikowano

Kolega wyżej ma racje,oni nie zapowiadają promocji,no chyba że jakaś okazja to 1/2 dni przed promocją czasem powiedzą.Niby promocje ale i tak jest drogo,już lepiej na allegro....jak wiesz u kogo kupić ti nie ma się o co martwić.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Lol? odkąd to na allegro oplaca sie bardziej kupować niz na promocjach steam? WTF?! Wogóle co wy piepszycie ludzie. Przecież te wszystkie "tanie" gry na steam były kupowane na przecenach i zachowywane jako gifty. Teraz ktos może kupić np. 10xAlan Wake, trzymać jako gift a potem sprzedać i zyskać 75% ceny gry i wysyłają. Poza tym za kupowanie na allegro giftów można dostać bana :)

Opublikowano

Ja właśnie czekam na promocje hl2 bo jak hl2 będzie miał promocje to i cały orange box. Chcę orange boxa bo będę miał więcej propów to garry's moda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...