Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem!

julek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.. wiem ze tu nie mozna pisac o czyms takim ale niewiem gdzie go moge umiescic by otrzymac dobra odpowiedz. Farmie sobie chara full str Chinczyka i niewiem co wybarac Bow,Blader.Sword,spear czy glavier i mam problem... Ostatnio gralem wizem 70lv i juz nie moge zniesc ze caly czas ded;// Dajcie szybko odpowiedz... wiem ze to wedlug mojego gustu mam wybrac ale napiszcie..... co według was lepsze..... a co gorsze POZDro :)

Opublikowano

Rozumiem ze chodzi o Isro. Na isro na pvp jest dobry blader bow a takze moim zdaniem hybryda spear. na pvm oczywiscie szybciej expi sie hybrydami i full intami niz full str. moze ci sie wydawac ze full inty padaja ale jak dobijesz 85+ to kupujesz lub zazwyczaj bedziesz robil dobre sety i bedziesz tak samo nie padal jak full str.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Jak farmisz sobie full str'a to napewno nie spear ani nie sword :P Ja wybrałbym bowa lub bladera. Na pvm lepszy bow a na pvp to nigdy nie wiadomo - wszystko zależy od gracza i setu.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym bowem jechał,a i na przyszłość takie tematy piszemy w Silkroad - Dyskusja Ogólna. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zamiast bowa wybierz blader-a. Na 100 lvl-u blader jest poprostu niedopokonania ;D. I tak jak ZiomQ napisal takie rzeczy piszemy w dyskusja ogolna

Smoke Weed

Opublikowano

ja ci radze bowa ja miałem i bardzo dobrze się grało

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

@NooB_KilleR

Po 1 hybryda bow to gówno nie postać jak bow to tylko full str

Po 2 po co radzisz robić nukera hybryde 7:1 jak chcesz walić z nuków jak dajesz 7 w str a 1 w int??

@Topic

Ja polecam blader full str z coldem albo nuker s/s full int hybryda spear 1:8 też niczego sobie ale ze skillami z heuskala jak już...

@Down

A wiesz, że im większy lvl snow shielda zabiera Ci coraz mniej MP? bo chyba nie.... bladera jak się robi to Fire / Cold / bicheon 100 i jebać tego speeda ....

A co do tego bowa hybryda czytaj niżej bo nie chce mi się przepisywać

Opublikowano

@up

on napisal hybryda 7:1 wiec domyslnie 7 int 1 str -.-(żal..)

Blader z coldem? jako full str masz malo mp wiec jak bedziesz mial snow shielda to troche nie bedziesz mogl uzywac skilli bo nie masz many?... 2. masz duzo phy defa jako blader bo masz jeszcze shielda wiec nie potrzebujesz buffa na phy tylko mag . wiec jak chcialbys robic bladera to fire/light ..3. chyba jeszcze nie grales hybryda bow bo widac ze sie duzo na bowie nie znasz..

sygna1o.jpg

Opublikowano
@NooB_KilleR

Po 2 po co radzisz robić nukera hybryde 7:1 jak chcesz walić z nuków jak dajesz 7 w str a 1 w int??

@Topic

Ja polecam blader full str z coldem albo nuker s/s full int hybryda spear 1:8 też niczego sobie ale ze skillami z heuskala jak już...

I Full Int też sobie radzi.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
@NooB_KilleR

@Topic

Takie myślenie to ja lubię -.-, hybryda to gówno... I gdzie tu urozmaicenie jak się robi ciągle te nudne full str i pure int. Tak się składa, że hybryda powiedzmy 8:1, 8:2 str nie jest wcale taka cienka. Jak umie się taką grac to nie jest wcale gorsza od str bowa. Zaraz pewnie wylecisz z postem, że str i tak lepszy, ale mi to rybka.

@down

a nie mówiłem, że się przysadzisz do mojego posta. A taka "pierdoła" może więcej od typowego pure'a... Weź ty nabij taką przynajmniej z 80 a potem się wypowiadaj.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

No dobra to powiedz mi co to Ci robi za różnice jak dasz co te 3 lvle 1 w int dmg i tak jak full str crit minimalnie mniejszy i mniej HP ..... dlatego po chuj wymyślać jakieś takie pierdoły 3 chary są stworzone, żeby być full str (z CHN ma się rozumieć) 1 char full int i 1 char hybryda i po co kombinować. Jakie chary już się chyba domyślisz....

@UP

Miałem hybryde 81lv ale spear to była dobra postać a z bowem hybrydą nie raz się biłem bowem full str i wiem, że to gówno bo trochę tego inta gówno daje...

Opublikowano

@UP

Nie moge tego czytać bo mi się Cie żal robi...

google powah kolego

Hybryda bow na balance rozpierdoli kazdego tak samo jak glaiver hybryda na balance rozjebie kazdego..

Nie wiezysz zapraszam na rome :)

Opublikowano

Zuahahahahahahahahaha mam glaviera 76lv Full str nie FF i bowa 75 lv full str tez nie jest FF i bowem hybryde bowa wale jak szmatę a glavierem nie wiem bo się nie biłem z hybryda bowem a glavier hybryda? <hahaha> tak chujowej postacie jeszcze nie widziałem...

PS: nie wierzysz? zapraszam na Pacific....

Opublikowano
Zuahahahahahahahahaha mam glaviera 76lv Full str nie FF i bowa 75 lv full str tez nie jest FF i bowem hybryde bowa wale jak szmatę a glavierem nie wiem bo się nie biłem z hybryda bowem a glavier hybryda? <hahaha> tak chujowej postacie jeszcze nie widziałem...

Co to kogo interesuje. Ja zabije nukerem wariora 1h i co -.-. Nie róbcie offtopu. Skoro większość poleciła bowa to po co spam. Lepiej zamknąć i koniec. I co Ty piszesz. Czy ktoś tu mówi o hybrydzie glavii?!

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
@UP

Nie moge tego czytać bo mi się Cie żal robi...

google powah kolego

Hybryda bow na balance rozpierdoli kazdego tak samo jak glaiver hybryda na balance rozjebie kazdego..

Nie wiezysz zapraszam na rome :)

Przeczytaj to uważnie a się dowiesz...

btw ja spamu nie miałem zamiaru robić napisałem wcześniej posta odnośnie tematu a, że NooB_KilleR próbuje mnie obrażać ja tak tego zostawiać nie bd, więc mu odpisałem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...