Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Cholerne lagi!

GilianV13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, mianowicie: byłem dziś odebrać mego kompa z serwisu i ok {była wymieniana karta graficzna}. Włączam BP4F i wchodzę do gry a tu cholerne lagi nie da się w ogóle grać. Myślę że to wina neta 'niby' mam 7,2 mb/s ale mam internet bezprzewodowy, który łączy się przez sygnał komórkowy. Prędkość internetu zależy od: pogody, miejsca w którym stoi komputer jednym słowem jest niestabilny. Czy zmiana na internet przewodowy coś da?

Zapomniałem dodać że to mi się dzieje na najniższych ustawieniach graficznych i najniższej rozdzielczości.

Opublikowano

to może być wina neta ale też komputera może masz przepełniony dysk radze użyć cleaner'a ja mam słabego neta ale łącze się przez router wiec zawsze mam zasięg grafikę mam ustawioną na maks i chodzi mi bez lagów miałem kiedyś problem z lagami gdy miałem przepełniony dysk :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Przed zmianą karty graficznej wszystko śmigało bez przycinek. Wcześniej miałem kartę sapphire HD 2600 XT a teraz mam Sparkle GeForce Fx 5500 256 mb.

Opublikowano

To widzę, że masz jeszcze gorszą kartę niż wcześniej. Nie dziw sie, że masz takie ściny. Zaktualizuj sobie sterowniki od graficznej. Może coś pomoże.

Opublikowano

Nie wiem czy znasz jakieś serwery w bfp4f bo niektóre mają serwy modyfikowane gdzie da się korzystać z komend i wtedy tam bym użył polecenia /ping

i wtedy by było wiadome czy wina w kompie czy w necie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...