Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Xbox Live 48h za SMS 3,69Zł

Xs1wyX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mozna te kody jakas laczyc? :D (tzn. wpisuje 3 kody i sumuje się?)

@down szkoda. Najebał bym tych kodów sobie od cholery i potem konkurs ; )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

@UP po pierwsze przeczytaj to co napisałem na górze.

Po drugie proszę o usunięcie Posta nie na temat !!!

No powiedz mi co takiego napisales hmm?Moze ktos sie da nabrac na te esy za 3,69 choc to 5 minut roboty.Pozdro

@down Nie potrafie czytac,nauczysz mnie prosze?

I jeszcze ta cena 3,69 jakby nie szlo brac ~2zl .

ruch_13.jpg
Opublikowano

Nie umiesz czytać ??? Napisałem że to jest dla tych co nie posiadają kont bankowych , kart i innych . A ty zobacz co napisałem

Dyskusje uważam za zakończoną proszę o to żeby pan nie pisał dalszych postów !!!!

#Edit

LOL ale ty jesteś poje.....any za przeproszeniem napisałem wszystko UP ..........Dziecko ??

card.png
Opublikowano

@up2 no troche drogo na allegro są po 1 zł lecz na allegro nie można kupywać rzeczy przez smsa :P

mihcio15.png

Opublikowano

Nie umiesz czytać ??? Napisałem że to jest dla tych co nie posiadają kont bankowych , kart i innych . A ty zobacz co napisałem

Dyskusje uważam za zakończoną proszę o to żeby pan nie pisał dalszych postów !!!!

#Edit

LOL ale ty jesteś poje.....any za przeproszeniem napisałem wszystko UP ..........Dziecko ??

"Dziecko" wlasnie tym tekstem utwierdziles mnie w przekonaniu,ze masz nie wiecej niz 15 lat,jesli nie ma sie argumentow to trzeba siegac samego dna ? ;)

Pocwicz jeszcze troszke.

Wejdz tutaj : http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia ;)

@edit,no tak najlepiej reporta wyslac bo brak argumentow ;)

Jesli moj post to "spam" to co powiedziec o tym czyms "LOL ale ty jesteś poje.....any za przeproszeniem napisałem wszystko UP ..........Dziecko ??"

Zreportuj jeszcze raz bo mam tylko 18% :/ .

ruch_13.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...