Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie ścieżki dźwiękowej

Greko18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kręcić let's playe, jednak trochę mi szumi mikrofon i odszumiam go w GoldWavie, wszystko okej, ale później muszę podmienić ścieżkę dźwiękową na tą nową, już odszumioną, jednak w Windows Movie Maker, jedna nachodzi na drugą i szum pozostaje... A jeśli w programie jakim jest VirtualDub usunę poprzednią ścieżkę dźwiękową, to zajmuje bardzooo dużo bo film się renderuje podczas zapisywania... Więc moje pytanie brzmi czy da się jakoś szybciej podmienić ścieżki , albo usunąć tą starą i wkleić nową ? Pomocy.

Opublikowano

Załatw sobie jakiś bardziej zaawansowany program do renderowania (polecam sony vegas), tam bez problemu powinieneś ogarnąć te ścieżki. WMM się nigdy nie bawiłem, więc nie wiem jak to zrobić.

Opublikowano

Polecam Ci tak zrobić:

Nagrywanie z gier nagrywasz frapsem i we frapsie ustawiasz nagrywanie na mix stereo- nagrywa Ci dźwięk tylko z gry,

Nagrywanie twojego głosu w audacity i tam sobie ustawiasz nagrwyanie na majka.

Potem łączysz to do kupy Sony Vegasem i nie ma szumów.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...