Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Granie dwoma kontami jednocześnie

giciorxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutek jest banalny:P ale i przydatny

(+) Bijesz 2x więcej

gdy walczysz z graczem mozesz walic w niego oba kontami

jak jestes slabszy wykorzystujesz to na alienki:)

(-) Ciężko ogarnąć

Muli trochę

Trzeba wprawy

A robi się to tak

Wchodzisz np: w Mozille i logujesz się a potem wchodzisz w inną przeglądarke (np) Google Chrome logujesz sie na 2 konto i ciśniesz

Wiem że tut banalny ale jeszcze czegoś tutaj takiego nie widziałem

Możesz spróbować ale ciężko ogarnąć, to dla slabszych graczy ale jak masz 2 fulki i dobrze by ci szło to czemu nie:P

jak odpowiada daj mi Lajka:)))

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Pfff.

Łatwiej jest napisać coś w stylu DNG i mieć zautomatyzowane 4 konta.

Opublikowano

@up. to fajnie bo ja wlaczam i później robi sie tak ze jedno konto robi auto logout a drugie lata i 2 homy

Opublikowano

Czekaj zaraz napiszę jak to zrobić :)

Logujemy się pierwszym kontem, wchodzimy w profil pilota i klikamy "Twój profil pilota". Otwiera się okienko i w nim klikamy na link z naszym profilem. Otwiera się nowa karta i na niej klikamy zielony button "Graj". Okno gry otwiera się w nowej karcie. Zostawiamy ją i logujemy się na drugie konto, w którym do gry wchodzimy zwyczajnie przez button Start. Tym razem gra otwiera się w nowym oknie. No i to by było na tyle. Jeśli chcemy to możemy mieć oba konta w dwóch oknach, a nie jedno w karcie i jedno w oknie. Wystarczy kliknąć PPM na kartę z pierwszym kontem i wybrać "Przenieś do nowego okna". Mam nadzieję że zrozumiecie :)

Aa i jeszcze dodam że ja to robiłem na Mozilli.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

co to kurwa ma być, ja ta grałem i to jest lipa

kiedyś był taki program, że nim ciągnąłeś 2 konta na raz statki były jeden pod drugim, czyli jak na miejscu nicków tych dwóch kont nic nie piszę to z pewnością nawet byś nie pomyślał, że to 2 konta na sobie i byś powiedział: co za pierdolony cziter po wali np 2x więcej niż to możliwe

i za ten program zawsze się wyłapywało perma, ale teraz nie mogłem podobnego programu znaleźć, jeżeli nawet jest to nie wiem jak obecnie ze statusem gradacji

taki program znajdź a nie pierdoły nam wciskasz

albo niech taki program ktoś stworzy, za taki program warto zapłacić

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

ale to juz nie dziala nawet, bana prędzej dostaniecie niz se z tym polatacie, to bylo od tego goscia co stworzyl program do tworzenia task`ow do PBDO Bota :P

Opublikowano

co to kurwa ma być, ja ta grałem i to jest lipa

kiedyś był taki program, że nim ciągnąłeś 2 konta na raz statki były jeden pod drugim, czyli jak na miejscu nicków tych dwóch kont nic nie piszę to z pewnością nawet byś nie pomyślał, że to 2 konta na sobie i byś powiedział: co za pierdolony cziter po wali np 2x więcej niż to możliwe

i za ten program zawsze się wyłapywało perma, ale teraz nie mogłem podobnego programu znaleźć, jeżeli nawet jest to nie wiem jak obecnie ze statusem gradacji

taki program znajdź a nie pierdoły nam wciskasz

albo niech taki program ktoś stworzy, za taki program warto zapłacić

jest taki program na e.**8

Opublikowano

jest taki program na e.**8

jak on kurwa 18 miesięcy temu działał, to nawet nazwy nie pamiętam ale wiem ze cos takeigo było bo uzywałem

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

jak on kurwa 18 miesięcy temu działał, to nawet nazwy nie pamiętam ale wiem ze cos takeigo było bo uzywałem

japierdole jest to jest i mi sie nie wpie w słówko kolego, projekt jest zrobiony na razie płatny...

a na tym forum to już tego nie ma/nie wiem czy był strony nie podam.. testy itp...

Opublikowano

O kurna jaki sposob:) Ja na Google Chrome odpalam 2 i jest dobrze:) Jak ostatnio robiłem znajomych koledze mialem odpalonych 5 kont i nie mialem nawet jednej zacinki na internecie 1mb/s:)

Opublikowano

Ja jak mma odpalone 2 konta to tak samo jak latam z 1 kontem....Nie jest to dobry trick :(

A nie wie ktoś czy działa jeszcze Guardian Angel BETA ?

Opublikowano

Ja jak mma odpalone 2 konta to tak samo jak latam z 1 kontem....Nie jest to dobry trick :(

A nie wie ktoś czy działa jeszcze ..............................?

ty jebany kurwiszonie, dzięki za program podobny program i dziala dzięki masz like

i schowaj ten program jak ktoś będzie sie pytał to na privi

Opublikowano

ty jebany kurwiszonie, dzięki za program podobny program i dziala dzięki masz like

i schowaj ten program jak ktoś będzie sie pytał to na privi

Nie strasz nie strasz bo sie zesrasz....

Guardian Angel BETA

Opublikowano

Nie spodziewałem się że bedzie to oznaczone jako gorące:P (Niespodzianka) dzieki xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...