Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Rozmowa z supportem

Niepokonany007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , teraz potrzebuje kilku wskazówek lub tłumacza , może mi ktoś napisać poprawnie po angielsku treść do supportu o zmiane wieku?

I jak ktoś już z nimi rozmawiał to co oni jeszcze potrzebują, o co pytają?

PS Jeśli użyłem klucz mając mniej niż 16 lat , to jak już nie długo bedę mieć 16 urodziny to bedę mógł już grać czy bedą musieli mi wygenerować nowy klucz?

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Napisz tutaj ,że masz problem ponieważ podałeś zły wiek. Zakładasz już chyba drugi temat, że nie możesz sobie poradzić.

https://help.ea.com/pl/

Opublikowano

-.- pisałem "może mi ktoś napisać poprawnie po angielsku treść do supportu o zmiane wieku?" po angielsku , któego słowa nie zrozumieliście? -.-

2 pytanie było " Jeśli użyłem klucz mając mniej niż 16 lat , to jak już nie długo bedę mieć 16 urodziny to bedę mógł już grać czy bedą musieli mi wygenerować nowy klucz? "

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Masz ten tekst po angielsku, mam nadzieję, że dobrze przetłumaczyłem >.<

Hi, I have a problem because I gave a bad age to register. I can't play on Battlefield.

Jeśli użyłem klucz mając mniej niż 16 lat , to jak już nie długo bedę mieć 16 urodziny to bedę mógł już grać czy bedą musieli mi wygenerować nowy klucz?

Tak będziesz mógł grać, ponieważ ukończysz 16 lat. A gra jest właśnie od 16 lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...