Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obraz iso windowsa

lolo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szukam obrazu ISO Windows 7 Ultimate 32 bit i 64 bit, ale nie mogę znaleźć. Mam kupiony system z płytką, ale nie posiadam napędu. Mam też z pudełka CD-Keya. Może mi ktoś podać link do pobrania Windows 7 Ultimate 32 bit i 64 bit ISO? Lub jak nie będzie, to może być albo 32 bit, albo 64 bit.

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Niestety, ale będziesz musiał poszukać na torrentach lub coś takiego bo chyba nie ma. Sprawdzałem na stronie Micorsoftu i tam też nie dają więc torrenty lub coś takiego ;0

he?

Opublikowano

Jak masz innego kompa, to po prostu tam przegraj całą płytę na dysk i na USB czy co tam chcesz przez specjalny program

Opublikowano

Nie mam innego kompa :/ A mógłby mi ktoś dać link do downloadu torrenta z tym windowsem. I mam problem, bo znalazłem to: http://www.exsite.pl/programy_soft/systemy-operacyjne/323454-windows-7-6432-bit-ultimate-iso.html ale nie działa poczta onet :/ Jak ktoś ma tam konto to może mi przesłać magneta lub gdzieśtorrenta wrzucić

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano
http://www.dobreprogramy.pl/Windows-7,System,Windows,13615.html

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...