Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] Za 6300 IP.

XxRafixX22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JA Ci polecam z całego serca Riven ponieważ 2 on 1 w tym Lee sin oraz Ahri na mnie samego ... przegrali :( Co prawda miałem ulti i ładne itemki ale to nic... polecam riven :

- Dobra ucieczka (w tym tarcza)

- Dobry DMG

- Zajebiste ulti

- Polecam poprtostu :D

Opublikowano

Ja zgadzam sie z UP'em Kup Riven

+Escape mechanism dobry.

+Wszystkie skille maja przeliczniki pod AD nawet tarcza.

+Dobry DMG

+Dobry passyw

+2-skillowe ulti

+Na topie kontruje prawie wszystko

+Na tope i do jungli :>

- Phisycal DMG czyli wszystko pod AD latwa do kontrowania Armorem

- Nie jest taka łatwa

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

mozna takze polecici darka ktory wystraczy ze zjedzie polowe hp i dobija z ulta walac po 1k ..... najlepiej nim isc pod off tanka , dobry na solo topa

­

Opublikowano

Siemka,

Jak dla mnie to Fizz.

Ma doskok z q, do doskoku także e zaliczyć można, z e uciekasz im jak chcesz w dodatku dmg zasługujący na parę nerfów, odpalając w masz + do dmg dosyć sporawy (o tym dalej), nie mówiąc już o rzucie rybą (czt. ulti), które slowuje, podrzuca i odpycha innych (zasięg aoe idealny w jungli od ściany do ściany.)

Krótko o skillach:

q- doskok, dla zaawansowanych do ucieczki, bajeczny dmg z lichbanem (twoj ad dmg + 130 + 0.8[chyba] + lich bane = pol hp dla squishy)

w- buff do ataku wali w czasie dmg+x% brakującego hp (3 sekundy, %hp od poziomu umiejętności), active to dmg od razu + pasywka w czasie, a dodatkowo głęboka rana.

e- Skill z wielkim dmg ruszasz się nim trochę dalej niż jak z flesha (przy 2 odpaleniach) przy jednym tak 3/4 flesha lecisz ma duzy range przy pierwszym za drugim dużo mniejszy ale da się stosunkowo łatwo trafić.

ultamejt- Rzucasz rybą na daleki zasięg przyczepia się i slow o 50% po kilku sek wywala do góry (aoe) wali 500/550 (już nie pamiętam) + 1x twoje ap.

Składając Sorcerki, RoA, Lich Bane, Rabadona z runami na Ap ze znakami na mag przebicie mamy 474 (bodajże) ap. Na combo r+e+q+ jeden hit z w składamy spokojnie ap carry/ ad carry z jednym itemkiem na hp (Malet, RoA, Rylai.)

Podsumowując tak jak chciałeś Fizz ma wspaniały late, gigantyczny dmg i bardzo zgrane combo, preferuje mida ale inne linie w przypadku classica są w porządku. O fraga możemy się starać od 3 lvl-a mając skill seta. Btw. dmg, ap i inne pierdoły pisałem z pamięci, więc mogą się trochę różnić od rzeczywistości ale to nie zmienia jego gigantycznego dmg-u.

Opublikowano

Lee Sin albo Riven

Riven

+Escape

+Wszystkie skille maja przeliczniki pod AD nawet tarcza.

+Dobry DMG

+2-skillowe ulti

+Na tope i do jungli

Lee Sin

+Skille maja przelicznik na AD [procz tarczy]

+TOP/Jungler/Solo Top

+Dobre ulti zeby ranic wiekszosc bochaterow w gangach

- słaby styl ucieczki

Opublikowano

ja bym kupil Gragasa skille daja mu hp i W zwiekasza na chwile przyrost hp i mane [tak wiem ze za 3k ale jest op]

Pozdrawiam Adikulu

Opublikowano

@Krekis: Lee Sin słaby styl ucieczki? Proszę, rozstrzelajcie go..

Flash do warda/miniona/sojusznika/grzybka teemo co praktycznie 10 sec to słaby escape? Do tego możliwość dashowania do potworów w jungli..

Co do tematu oczywiście Lee, 4fun gra, ogromny dmg early/mid, przy odpowiednim ogarze super ganki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...