Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytń o tej grze

DarkSmartM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Dużo gra polaków? I na jakich serwerach? (interesują mnie tylko globalne)

2. Jak się chodzi? Myszką (klikanie) jak w Rapplezie czy normalnie WSAD?

3. Jak z cheatami? Dużo jest botów i cziterów?

4. Warto w to w ogóle zaczynać grać?

5. Gra jest w pełni darmowa?

++++++

Opublikowano

Już mówie . xD <jak coś ja nowa więc prosze o wyrozumiałość>

1.Hmmm polacy w silkroad grają i to raczej chodzi o wysoko lvlowych graczy. Rzadko spotyka się polaków na niskich lvlach i z którymi na levelu np. 20-30 poexpisz sobie.Grałam na aquariusie i gram na veli i hydrosie i nie zbyt często spotykam polaków ;ppp

2.Myszką klikasz na mapie ;)

3. Nom bocących graczy jest duzo.Szczególnie na wysokich lvlach często można spotkać boty. +bardzo często boty są stawiane na taxi na penonkach, ongach itd.

4. Mmm myśle że tak xD Gra jest fajna bardzo w porównaniu do np. metina który jest porażką. Niestety nieraz boty przeszkadzają normalnemu graczu w expieniu, można mieć kłopot szybko bić ptowory bo trzeba ich nieraz szukać bo ktoś postawił bota i wybija wszystko. Miałam tak kiedyś na ujigi/mujigi.Poza tym najlepiej znaleźć znajomego/znajomych którzy by pogral z toba w party (grupie), taka gra jest o wiele ciekawsza :)

5.Gra jest darmowa, ale za silki (płatną walute) można kupować różne "gadżety" do gry jak pety (zwierzaki) i avatary (zakładasz i zmienia twój wygląd). Rzeczy które były kiedyś darmowe teraz są niestety płatne. Oczywiście bez silków także można grać i gra nie jest gorsza niż z silkami. ;D

Z góry nie ma za co , jeżeli ktos podziekuje ; p i pls o wyrozumiałośćxD zarejstrowałam się żeby odp. w tym temacie ;d więc jestem nowa xD a o grze mam pojęcie średnie.Pewnie popełniłam sporo błędów ;f Ale z czasem może bd lepiej. ;d

Ania ;3

*_* Who said that? *_*

Opublikowano

Ojojoj, Nmzc xD To nie batllefield xD głupio wg. mnie by było chodzić w,s,a,d. W metinie tak jest i wg mnie to jest niewygodne ; p Wyobraź sobie diablo na wsad/a xD Ale dasz rade z klikaniem i mam nadzieje że cie gra wciągnie ; p

Ania ;p

*_* Who said that? *_*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...