Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]M416vsAEK-971

genegeneral731

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema powiedzcie mi która broń jest lepsza M416 czy AEK-971

Proszę też o podanie do M416 dodatków jakie wy macie w danej broni

Proszę o to samo także do AEK-971

Proszę o nie podawanie mi komentarzu typu Musisz sam wybrac dodatki lub pograj sobie roznymi dodatkami i zobacz którymi dobrze ci się gra.

Opublikowano

Ja cisnę z M416, ale dodatków Ci nie powiem bo nie pamiętam.. Ja z tej broni mam już 750 zabitych. Bardzo dobrze się nią gra. Ale to kwestia przyzwyczajenia, moim zdaniem.

PS. Na przyszłość pamiętaj o prefixach :3

@Edit

Dodatki mam takie

- Tłumik płomieni

- Rączka

- Kolimator

Opublikowano

Jezlie chodzi o dane techniczne broni, to przedstawie Ci je poniżej.

Dane Techniczne: AEK-971

Amunicja: 30 nabojów w magazyunku ( z przeładowaniem 31 ) [5.56x39 WP]

Szybkostrzelność: 900 Pocisków na minutę.

Zasięg: Duży

Tryg Ognia: Pojedynczy, seriami bądź ciągły.

Inne: Gdy mamy naboje w magazynku, to czas zmiany magazynku wynosci 2.65 sekundy, natomiast gdy zmieniamy magazynek z powodu braku naboi, to czas wynosi 3.72 sekundy.

Dane Techniczne: M416

Amunicja: 30 nabojów w magazyunku ( z przeładowaniem 31 ) [5.56x45 NATO]

Szybkostrzelność: 750 Pocisków na minutę.

Zasięg: Duży

Tryg Ognia: Pojedynczy bądź ciągły.

Inne: Gdy mamy naboje w magazynku, to czas zmiany magazynku wynosci 1.9 sekundy, natomiast gdy zmieniamy magazynek z powodu braku naboi, to czas wynosi 3.2 sekundy.

Szczerze? To najlepiej poradziłbym Ci M16A3, bądź SCAR-L jeśli masz premium, no ale jeżeli miałbym wybrać z tych dwóch broni, to sam do końca nie wiem. Może wybrałbym AEK'a. Celownik to który tam chcesz (kobra,holograf/koli) chwyt i ciężką lufę. Zależy na jakich mapach chcesz grać tą bronią, bo jeśli chodzi o np tdm na kanałch, to nie ma chyba sensu brać ciężkiej lufy, ta mapa jest bardzo mała, ale jak już podbój, czy wielki podbój na troszkę większych mapach, to bierz. W sumie napisałem Ci AEK, bo ma 3 tryby, większą szybkostrzelność. Ale im więcej szybkostrzelnośći, czym szybciej musisz magazynek zmieniać.

A jeszcze coś, jak podobają CI się dwie bronie, i obiema lubisz grać, tylko pytasz się tutaj na mpc według ludzi która jest lepsza, to graj na zmiane coś typu, jak gram po RU to gram np AEK a jak USA to M416. Sam tak robię, tylko z innymi brońmi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...