Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Cheaty Avalonv2

Radziksos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prośba do wszystkich ogarniętych:) Czy mogę was prosić a spis chacków cheatów i botów na avalonmt2??

Prosiłbym o sprawdzone programy a nie że ktoś wstawi spis wszystkich botów i szukaj który działa bo nie na tym ma polegać pomoc na forum.

Z góry dziękuję za pomoc.

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Nie ma spisu hacków które tam działają i wszystkich Ci nikt nie wypisze, bo wiadomo, że większość działa :)

Np. Mod od kamera, multihack od kamera, switchbot by padmak, jakieś dmg, wiaithack i wgl...

Link do sprawdzonego waithacka :

http://www.mpcforum.pl/topic/644518-dl-waithack-by-1ooproyt2/page__p__4638072#entry4638072

Wszystko robisz tak jak tam pisze tylko, że nie uruchamiasz przez start.bat lecz przez plik.exe. ( clienta serwera )

fea.gif

Opublikowano

ok thx zobacze co kamer ma na stanie a szczerze to 1hitkiller by się tylko przydał:) lub jakiś górniczy hack ale takiego jeszcze nie używałem:D

91641084936968753414.png

Opublikowano

ok thx zobacze co kamer ma na stanie a szczerze to 1hitkiller by się tylko przydał :) lub jakiś górniczy hack ale takiego jeszcze nie używałem:D

1hk nie działa na sf 2010.

"Górniczy hack" nie istnieje.

Opublikowano

to jest legenda legend, grasz na tym serwie z cheatami to widać ze nie jestes godzien zaszczytu grania na AV2 xD

a tak pozatym kamermod

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Thx o hacka chodziło mi tylko o pelerynki bo są za drogie ale surką gram bez hacków

91641084936968753414.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...