Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Startujemy!] [1.3.1] ----> FrugolCraft <---- [FB+Survival z Frakcjami] Dwa typy gry! [No-Premium] [NO-WL] Działki.! VIP itp. ;]

JestemSzlachta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie szanowni użytkownicy MPCForum ;]

FrugolCraft

Więc lecimy! Informacje ogólne :

Nazwa serwera : FrugolCraft

IP serwera : s1game.slotex.pl:20046

Ilość slotów : 20. Po rozkręceniu serva powiększymy.

Pluginy : Dostępne będę na serwerze pod komendą /plugins. Powiem, że są one skonstruowane pod serwer FreeBuild + Dodałem kilka do survivalu w tym właśnie Factions :)

Ekipa Serwera :

-[H@] Piterr28

-[Admin] Kirol

-[Admin] MilioneR

Rodzaj : Surv + FB z Frakcjami ;]

Typ : Dedyk

Potwory : Tak

Zwierzęta : Tak

Premium : Nie

PvP : Tak

WhiteList : Nie

Nether : Tak ;]

Witam! Ogłaszam , że serwer jest na sprzedaż! Wraz z kontem na hostingu.! Na koncie znajduję się 25zł a serwer jest wykupiony jeszcze na 18 dni. Serwer stoi na hostingu slotex.pl

Cena : 2x sms 11.07zł lub PaySafeCard o wartości 20zł.

Jeśli ktoś chce kupić serwer niech pisze na GG 214449 , pisać nawet jak jestem niedostępny/niewidoczny

P.S : Zdjęcie w ostatniej mojej odpowiedzi ;]

Opublikowano

Nie polecam, wszyskto tutaj jest za pieniądze.

Moderator, Admin, Vip, SuperVip, ExtraVip, EliteVip, Mistrz itd. - WSZYSTKO ZA SMS 23 ZL ! NIE POLECAM !

Opublikowano

Nie polecam, wszyskto tutaj jest za pieniądze.

Moderator, Admin, Vip, SuperVip, ExtraVip, EliteVip, Mistrz itd. - WSZYSTKO ZA SMS 23 ZL ! NIE POLECAM !

Haha ! Wszysko za 23zł? Ceny zaczynają się od 3zł! A przecież na każdym serwerze sprzedają rangi... Z czegoś serwer trzeba utrzymac! Niesłuszna opinia... Patrz co pisesz!

A wracając do lagów, to własnie jest przerwa techniczna do 30min. Postaramy się usprawnić działanie naszego servera, usuwając niepotrzebne pluginy. Pozdrawiam!

Opublikowano

Po 1-dniowej przerwie, wracamy do żywych ;] ! Usuneliśmy niepotrzebny pluginy na serwerze, dzięki czemu nie ma już wogóle lagów. Zresetowaliśmy niektóre działki graczy, na których nic nie robili, dzięki czemu jest więcej wolnych działek ;pp Zapraszamy!

P.S : Niestety musieliśmy usunąć plugin Factions ;/

Opublikowano

Teraz juz wiem ze to najgorszy serwer na jakim grałem ! Nie polecam

Haha! lol... Wbijasz na server i prosisz o admina od razu... A pisze, że rekrutacja off... Nie ogarniam cie...!

A co do serva. Zapraszam! Za chwile kolejny event parkour w ktorym do wygrania za 1 miejsce az 20 diaxow!

Opublikowano

Jak dla mnie ten serwer na nic nie zasługuje za te zbudowane swastyki to moja ocena serwera to 0/10 bo niższej się już nie da

Opublikowano

1.Admin PePe się poprawiła, chyba dostała pouczenie :P nawet edzie spawnuje jak poproszę :P

2.Admin Milioner juz lepiej ogarnia bo jego czas myślenia to 10 minut tylko.

Poprosiłem go o zmianę sandstone na glass w sklepie, chodzil po sklepie 10 minut i nic, wręcz nie widział problemu -.-

3.W miescie mozna zabijac miksturami miotanym

5.Xray śmiga aż miło. Nie używam bo wszystko jest w sklepie.

Opublikowano

Witam , na serwerze jestem [HeadAdminem] .

Mam skargę , i to nawet wielką skargę na JapsonPapson który jest adminem na serwie .

1.Narzekają na niego .

2.Prawie wogólę nie wchodzi na serwer (proszę o innego admina)

3.Wyzywa

4.Rozdaje ulepszone eq +inne itemy , typu 'skały macierzyste ' .

5.Ciągle się kłóci .

6.Wyłączył serwer specjalnie .

7. Mówi, że może wszystko , ponieważ zapłacił za dedyk , i nie zostanie wywalony tak przynajmniej mówił .

Oczywiście, że bym go zbanowała, na ip . Ale muszę to pierwszo uzgodnić z Piotrkiem .

Ale go często teraz nie , ma .. a złe zostały podane pasy do FreeZelii .

No nic ... myślę, że na jego miejsce wejdzie kto inny .

Pozdrawiam . PePe

Ps: Serwer zajebisty, polecam !

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Witam , na serwerze jestem [HeadAdminem] .

Mam skargę , i to nawet wielką skargę na JapsonPapson który jest adminem na serwie .

1.Narzekają na niego .

2.Prawie wogólę nie wchodzi na serwer (proszę o innego admina)

3.Wyzywa

4.Rozdaje ulepszone eq +inne itemy , typu 'skały macierzyste ' .

5.Ciągle się kłóci .

6.Wyłączył serwer specjalnie .

7. Mówi, że może wszystko , ponieważ zapłacił za dedyk , i nie zostanie wywalony tak przynajmniej mówił .

Oczywiście, że bym go zbanowała, na ip . Ale muszę to pierwszo uzgodnić z Piotrkiem .

Ale go często teraz nie , ma .. a złe zostały podane pasy do FreeZelii .

No nic ... myślę, że na jego miejsce wejdzie kto inny .

Pozdrawiam . PePe

Ps: Serwer zajebisty, polecam !

W 100% prawda Sam Przy tym byłem....

Opublikowano

Witam! Ogłaszam , że serwer jest na sprzedaż! Wraz z kontem na hostingu.! Na koncie znajduję się 25zł a serwer jest wykupiony jeszcze na 18 dni. Serwer stoi na hostingu slotex.pl

Cena : 2x sms 11.07zł lub PaySafeCard o wartości 20zł.

Jeśli ktoś chce kupić serwer niech pisze na GG 214449 , pisać nawet jak jestem niedostępny/niewidoczny

SS :

200545beztytulu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...