Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Super Master = Vote Off?

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to teraz ja mam do was pytanie. Mianowicie czy można zostawić tą opcję włączoną, przy zakładaniu nowego room'a z SM?

Jeżeli tak to co konkretnie trzeba zrobić.

aha, dodam, że chodzi mi o BG nie wiem jak sprawa ma się na CQC.

32354141673387527780.png

Opublikowano

gdyby nie bylo haxow to moglo by to zostac jak najbardziej lecz gdy w roomie po 2-3 haki no to powodzenia ;D

Opublikowano

Ponawiam pytanie bo widzę, że chyba nie zrozumieliście o co konkretnie mi chodzi. Czy można zostawić ta opcje włĄczoną a jednocześnie mieć SM?

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie bo widzę, że chyba nie zrozumieliście o co konkretnie mi chodzi. Czy można zostawić ta opcje włĄczoną a jednocześnie mieć SM?

Nie można. W każdym roomie jak jest SM to vote jest off. Kiedyś była opcja wyłączania vote kicka ale teraz nic nie ma. Nie da się wyłączyć vote kicka, a przynajmniej ja tej opcji nie widziałem. Ty jest bug który już trwa ze 2 tygodnie. Szkoda że nie którzy się dopiero teraz o tym dowiadują jak wcześniej już o tym pisałem -_-

Opublikowano

Tylko, że raz udało mi się to zrobić. Miałem jednocześnie SM i mogłem "votewać" ludzi. Szkopuł w tym, że nie mam pojęcia jak zrobiłem. Z tego co czytałem na czacie w WR to niektórzy mówią, że można to obejść. Dlatego się pytam...

Szkoda że nie którzy się dopiero teraz o tym dowiadują jak wcześniej już o tym pisałem -_-

?

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...