Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] bocenie na bazówce x-1

kiele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy warto bocić na mapie bazowej mając 2lvl?

plusy są takie że na tej mapie nikt nie tknie a majac 2lvl masz pełny zysk ze skrzynek

minusy to że lata tam sporo botów i zyski sa mniejsze

Czy wbić wiekszy lvl i bocić na innych mapach/bitkach? czy bocić dalej na bazówce? (gram na globalu 7)

Dodam że używam boxybota/pbdo bota

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

Ja bociłem na bazówce na 2 lvl 2 miesiące i ani razu mnie nie załatwili tam i ani bana nie dostałem więc śmiało możesz bocić. I zarobek uri też dobry :)

mca.png

Opublikowano

Na x-1 każdy boci i jest mały zysk. Wg mnie nie opłaca się tam bocić. Kup lepiej niewidkę i lataj na bitkach :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Na x-1 każdy boci i jest mały zysk. Wg mnie nie opłaca się tam bocić. Kup lepiej niewidkę i lataj na bitkach :D

Na x-1 to prawie każda skrzynka jest zajęta.

Tutaj się zgodzę.Leć na 'x-2' i mała jest szansa, że cię ubiją.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

By faktycznie do czegoś dojść to najlepiej bocić kilka miechów na x-1, jeśli Ci się spieszy kup podwajacz. Na inne mapy warto wylecieć jak masz full stare FE + sporo PP i ulepszone irki. Na boxybocie jest prawie 100% szansa na wpadkę...pbdo świetnie zbiera ale drogi... zainwestuj lepiej w Kbot'a

Opublikowano
By faktycznie do czegoś dojść to najlepiej bocić kilka miechów na x-1, jeśli Ci się spieszy kup podwajacz. Na inne mapy warto wylecieć jak masz full stare FE + sporo PP i ulepszone irki. Na boxybocie jest prawie 100% szansa na wpadkę...pbdo świetnie zbiera ale drogi... zainwestuj lepiej w Kbot'a

A ja Ci zaproponuje wlasnie PBDO zamiast kbota. Dlaczego?

Bo jak dostaniesz banana, to w kbocie zaplacisz za przeniesienie licki. W PBDO po prostu dodasz sobie nowe konto i bedziesz bocil dalej bez dodatkowych kosztow.

Pozdrawiam, Kaśka.

Opublikowano

Haha ja mam 10kont na różnych serwerach , all lvl 1 lub 2 i latają sobie na 3-1 bo akurat wszystkie we vru :)

A z tą bazówką to jest taka sprawa że jak jest pusty serwer to pięknie uri leci , nikt nie przeszkadza i nietrzeba repać ani trudzić się z dokupywaniem eq typu osłony itd. Ale jeśli boci sie na serwerze typu tr2 gdzie na bazówce jak sie boci to obok siebie się widzi więcej niebieskich kropek niż żółtych to nie jest to zbyt opłacalne :P

Opublikowano

tylko że ja energi narazie nie wyklikuje tylko zostawiam :D chociaż przyznam że już mnie łapska swędzą :D

Lepiej wyklikuj tak szybko, jak to mozliwe, najlepiej na bieżaco zanim BP położy Ci swoje oslizłe, chciwe łapska na Twoim dorobku :)

Pozdrawiam, Kaśka.

Opublikowano

a taki mini "bug" jeszcze działa? polega na tym że jak dostaniesz warna to nie logujesz sie całkowicie na konto tylko wbijasz na kbota i tam wyklikujesz energie jak wyklikasz to spokojnie odbierasz "niespodziankę" :D

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...