Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie grałeś w nfs W zobacz

mura89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chciałem nowym urzytkownika opinie na temat need for speed world

i dlaczego się nie opłaca grać w nfs w

:

minusy -

Żeby coś dobrego mieć w need for speed world trzeba wysłać na tak zwane bosty bo bez tego się czasem nie da grać

trzeba mieć bosty żeby mieć dobre auta

dużo naprawde dużo hackerów w 10min przy hacku wbijesz 50lvl (maxymalny)

więc naprawdę dużego zabezpieczenia nie mają przed hackami

plusy +

Są takie że ta gra jest darmowa polaków jest sporo nawet

Wciąga

Po 3 to NeedForSpeed

To jest moje zdanie na temat need for speeda world Gdyby nie było tyle hackerów to była by lepsza gra no ale cóż do każdej teraz gry są hacki:<

Opublikowano

Po cholere taki temat... Chcesz to grasz, nie chcesz to nie grasz. W każdej grze ma coś takiego jak boosty, bo to chyba logiczne, że ludzię zarabiają i nie prawdą jest, że bez boostów czasami nie idzie grać, oczywiście są lepsze fury za real kase, ale są samochody które im dorównują, więc nie gadaj głupot jak nie wiesz. Ostatnio EA zarządziło "banujemy nieuczciwych graczy", więc zawsze to jakis krok. W każdej grze online sa ludzie którzy grają na hackach bo są zbyt ciulowaci, żeby normalnie wygrywać. W grze nie ma czegoś takiego jak napisałeś "Witam dziś chciałem nowym urzytkownika opinie na temat need for speed world i dlaczego się nie opłaca grać w nfs w", bo tu nie ma sie nic opłacać i nie masz na tym zarabiac tylko bardziej chodzi o zabawe.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Osłabiaj mnie i innych,chcesz grać to graj - nie to nie proste.

A tak w ogóle po co temat? Bo nie rozumiem,nabijasz posty czy Ci się nudzi.Nie ma po co drążyć tematu dalej więc go zamknę.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...