Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Toutrial]Jak latać Helikopterem,Odrzutowcem

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Toutrial będzie krótki ponieważ latanie jest łatwe :P

Więc najpierw dajemy 1pkt w odrzutowiec lub helikopter (polecam na początek helikopter)

na początek rozpędzamy maszynę

:D i lecimy gdy chcemy skręcić naciskamy A lub D (trzymając W)

do tego polecam skręcać myszką

I to cała filozofia inteligenci

:D

A tutaj łapcie filmik jak powinno się latać :>

Opublikowano

Obecnie jest multum "poradników" co kolejny to bardziej zjechany... Dzisiaj każdy kto nie umie grać [tu: latać] szuka pomocy w internecie... Można przecież zajrzeć do opcji i próbować, próbować, aż załapiesz o co chodzi...

Opublikowano

No to sie postarałeś opisałeś strasznie szczegółowo nawet nie dodałeś że warto zmienić czułość myszki żeby się łatwiej sterowało :P

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

oglądałem ale mógł byś trochę więcej napisać żeby to jakoś wyglądało razem z tym filmikiem :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Co to za poradnik ? Każdy chyba umie latać.

Mam problem bo jeżeli wciskam klawisz 'A" lecę w prawo, a gdy wciskam "D" lecę w lewo.

Robie tak jak w twoim poradniku, ale chyba coś nie działa. Wiec poradnik jest zbędny na tym forum.

Ps. Do moderatora. Proszę zrób zakładkę poradniki "Gimbazy" bo aż oczy szczypią, od tego co ludzie tu wypisują.

Opublikowano

Ja pierdole, kolejny, który chce się popisać, bo zrobił tutorial -.- takich tutów było z 16. "i lecimy gdy chcemy skręcić naciskamy A lub D" NO CO TY? NIE GADAJ?

Poradnik dla osób, które nigdy w życiu nie grały w żadną grę i dla osób upośledzonych na umyśle, nie nadaje się tutaj, bo żadnych nie ma...

Opublikowano

Poradnik do kitu. Najlepszym sposobem na nauczenie się latania to jest trening, a nie czytanie poradników. Każdy kto wsiądzie do heli po 2 minutach załapie o co chodzi.

0md2yZl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...