Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Toutrial]Jak rozdawać punkty [Assault]

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :>

Na forum nic nie było na ten temat więc ja dodam

Gram assaultem więc narazie dodam rozdawanie punktów dla tej klasy może kiedyś będzie dla innych

Na początek dodajemy w :

ammo box 2x

następnie 2-3 punkty w ulepszoną identyfikację zagrożenia

następnie w szybkość wspinania po drabinie i bezpieczne spadanie

powinno nam się odblokować 2 drzewko i wtedy dodajemy w szybkość truchtu i w bieg

gdy to już zrobimy lecimy na 1 drzewko i dajemy w ammo box aż do c4

(niekoniecznie musimy dawać te 2 pkt w ammo box , można dać w helikopter,odrzutowiec)

Na obrazku widać jak to u mnie jest :>

http://zapodaj.net/144686a0cb52d.bmp.html

Opublikowano

zgadzam się z kolegą UP :)

każdy rozkłada skille według siebie Np ja Dałem 4 w Boxa, 1 w skill który daje 2 boxy

aż do C4 a reszte to w pojazdy

Opublikowano

Co tam nabijesz ten 25 lv i wydasz troszkę fundsów i creditów i będziesz mieć wszystko

Ciekawi mnie czy jest jakiś maniak co wydał na 1 lv masakryczną ilość fundsów żeby mieć wszystko odblokowane na 1 lv wiem, że to nie realne ale są tacy ludzie ^^

Opublikowano

Każdy daje inaczej. Nie możesz kazać komuś rozdawać szkolenia bo tobie się tak podoba. Ja mam wykupione takie punkty: "Pilotowanie Śmigłowców" 3/3, "Śmigłowcowy System Rakiet PPANC" 3/3, "Zaawansowana Obrona Przeciwrakietowa" 2/2, "Śmigłowcowy System Radarowy Swój-Obcy 2/2. Do tego mam 1/3 granat dymny i c4, pilotowanie odrzutowców 1/3, rakiety TOW 1/3 i orientację taktyczną 1/3. (jeżeli próbowałeś policzyć ale nie możesz mam 16 lvl).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...