Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZMIANY] Nowe wieści ~~-> Klasy samochodów –~~> Kryjówka

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy nadzieję, że już zapoznaliście się z tekstami o tym, jak nowe Klasy wpłyną na samochody (

http://bit.ly/PblXrv), parametry samochodów (http://bit.ly/Rbdc3q) oraz zwiększanie osiągów (http://bit.ly/R32dXz). Jeśli nie, to zróbcie to przed przeczytaniem tego tekstu.

Dzisiaj dowiecie się o zmianach jakie zajdą w Kryjówce. Jedną z największych zmian będzie kompletne przeprojektowanie menu wyboru samochodów.

Przez ostatnie dwa lata, otrzymywaliśmy dużo opinii od społeczności na temat wyboru samochodów, więc uczyniliśmy je łatwiejszymi w nawigowaniu poprzez implementację następujących elementów:

Przewijana lista samochodów ? Pozwala na szybkie wybieranie samochodów. Dotyczy to ekranów Zmiany samochodu oraz Sprzedaży samochodu, więc gracze z wieloma samochodami w garażu będą mogli szybko dotrzeć do samochodu, który chcą, bez przewijania przez wszystkie pozostałe modele.

Szybkie Filtry ? Pozwalają na filtrowanie samochodów względem klasy lub marki. Na ekranie Kupowania samochodów, będzie można także wybrać ?Nowe?, ?Okazje? i ?Ograniczone czasowo?.

Wybór Stylu ? Poprawiony interfejs wyboru stylu samochodu na ekranie Kupowania samochodów będzie wyświetlał style samochodów oraz to czy są nowe lub czy ich cena jest obniżona. Samochód może mieć kilka różnych styli, posiadających różne osiągi, tuning wizualny, części i ceny.

Panel części ? Nowy Panel części w dolnej lewej części ekranu będzie pokazywał wszystkie części tuningowe, wizualne oraz Modyfikatory Umiejętności zainstalowane w wybranym samochodzie. Dodatkowo będzie można na nim sprawdzić klasę oraz ogólną ocenę samochodu. Po najechaniu na poszczególne elementy, wyświetlą się szczegółowe informacje na ich temat.

Jedną ze zmian jakie zauważycie na ekranie Tuningu osiągów, to brak pola ?Różne?. Poza tym, kiedy przeciągniecie jakąś część na samochód, to zanim zatwierdzicie jej instalację, panel osiągów będzie pokazywał jak zmienią się osiągi auta oraz ewentualny awans/spadek do innej klasy.

Ostatnia zmiana kryjówki będzie miała największy wpływ na nowych graczy, gdyż poprawiliśmy ekran zakupu pierwszego samochodu. Teraz, po stworzeniu kierowcy, będą wyświetlane tylko te samochody, które będzie można kupić.

Myślimy, że społeczności bardzo spodobają się zmiany jakie zajdą w Kryjówce. Po wprowadzeniu nowych Klas, zmniejszy się czas jaki będziecie spędzać w garażu, a zwiększy się czas spędzany za kółkiem. Jutro dowiecie się wszystkiego na temat zmian w wyścigach/pościgach/ucieczkach oraz doborze przeciwników.

Opublikowano

Z jednej strony jest tego wszystkiego nasrane na całym ekranie, z drugiej stronu mamy wszystko pod ręką... Może być :-) Lecz czy dobrze zauważyłem, że są tylko 2 podstawowe miejsca na samochody?

Opublikowano

Z jednej strony jest tego wszystkiego nasrane na całym ekranie, z drugiej stronu mamy wszystko pod ręką... Może być :-) Lecz czy dobrze zauważyłem, że są tylko 2 podstawowe miejsca na samochody?

Przeczytaj sobie wszystko a później spamuj :

http://forum.ea.com/pl/posts/list/0/192140.page#222936

7 MIEJSC NA CAŁĄ GRĘ

- Dwa po stworzeniu kierowcy

- Jedno na poziomie 12.

- Jedno na 20. poziomie

- Jedno na 30. poziomie

- Jedno na 40. poziomie

- Jedno na 50. poziomie

Opublikowano

No ciekawie, gra się z lekksza urozmaica, byleby to wypaliło.

Nadal zadaje pytanie:gdzie jest drag?

@miki

Taak, na to też czekamy od dawna i pewno się nie doczekamy :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No ciekawie, gra się z lekksza urozmaica, byleby to wypaliło.

Nadal zadaje pytanie:gdzie jest drag?

Drag dragiem, a gdzie jest Kanion albo Drift? Czy Carrera GT? xD

Opublikowano

Up.

Ty dalej o Kanionie? hhahha zapomnij,nie ma szans a na pewno tym roku,a Driftu w planach nie było - była wzmianka że myślą nad tym ale to tylko aby graczy zbałamucić jak zawsze.Carrera GT wchodzi razem z nowym systemem klas aut więc dodadzą.Ja się czepiam tego dragu bo mówili że niedługo wprowadzą,dali pierwszy ss i się na tym skończyło więc nie wiadomo jak to w końcu jest.Poczekajmy,za tydzień wprowadzają nowe klasy więc potem mam nadzieje że będzie drag.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Up.

Ty dalej o Kanionie? hhahha zapomnij,nie ma szans a na pewno tym roku,a Driftu w planach nie było - była wzmianka że myślą nad tym ale to tylko aby graczy zbałamucić jak zawsze.Carrera GT wchodzi razem z nowym systemem klas aut więc dodadzą.Ja się czepiam tego dragu bo mówili że niedługo wprowadzą,dali pierwszy ss i się na tym skończyło więc nie wiadomo jak to w końcu jest.Poczekajmy,za tydzień wprowadzają nowe klasy więc potem mam nadzieje że będzie drag.

Dobrze że carrere dodadzą, pewnie będzie za boosty ze 20k SB. A skąd wiesz że wprowadzą klasy za tydzień?

Pozdro.

Opublikowano

Na pewno Carrera będzie za boosty to pewne bo takiego wozu nie dadzą za igc.Team NFS World wspominał na Twiterze że wprowadzą w przyszłym tygodniu.

Mam tylko nadzieje że tego nie zepsują i będzie to porządnie zrobione.Co jak co ale po tym patchu z nowymi klasami wiele się zmieni w rozgrywce.Jestem ciekaw czy będą dopasowane wyścigi do klas czyli że auto z klasy E będzie się ścigać z autem z klasy A bo to będzie bez sensu wtedy.......zobaczymy....

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...