Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Która broń

Kaxxpereek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sv-98 - szybka, niskie obrażenia

svd - wolna, wysokie obrażenia

Snajperke musisz wybrać sam, gdyż zależy to od Twojego stylu gry. Ja osobiście gram snajperką wolną (m95).

y526IOx.jpg

Opublikowano

Nie radzę brać katany, ścierwo i nic poza tym. Standardowo nóż który i tak zadaje duże obrażenia i bije dosyć szybko, z kataną trzeba się pierdzielić.

Co do snajperki, polecam SVD duże obrażenia, nie strzela za szybko ale commando ściągniesz na 2 strzały, soldiera na 3 a gunnera na 4.

Tą snajperką SV-98 jest już gorzej, zadaje znaczniej mniej obrażeń, ale strzela szybciej. Commando ściągniesz na 3-4 strzały w głowę, soldiera na 4-5 a gunnera 5-6.

Oczywiście nie jestem dokładnie pewny co do tej snajpy SV-98 czy ściągnie na tyle strzałów, ale i tak polecam SVD.

Mogę Ci nawet pokazać na Tobie różnicę między szybką snajperką a wolną, ponieważ mam obie na sniperze.

06c42be071131.png

Opublikowano

Także mam obie ,i powiem że szybka jest nieskuteczna bez Przeszywającego na 5lvlu.

Pozatym jak nie chcesz przepłacać to kup wersje uber/super, to to samo tylko inny wygląd.

/link poza MPC

Opublikowano

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.Chyba wybiore SVD.

A zwolennikiem katany/jakis maczet nigdy nie bylem , wole nożyk :P

@Fouczer też mam obie :P

Dzieki :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...