Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Budowniczych na Nowy Serwer 1.3.1

Wnuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Poszukuję Na szybko budowniczych którzy dobrzę budują i ciekawie.Robię nową mapkę ale nie mam wogóle pomysłu dlatego jeśli ktoś jest chętny to go wezme

News!:Poszukuję jeszcze jednego Budowniczego naprawdę dobrego co umie budować bardzo dobre i nie kwadratowe Budowle! Min Wieku to 14+ Czekam na Odpowiedz :)

Opublikowano

barte450 podaj gg jak masz lub coś innego ponieważ nie moge wysyłać pw nie wiem czego ;/ Każdy kto chce pisać mi na gg 31700769 wezme każdego co umie budować :) lub skype mateusz.wn

Opublikowano

News!:Poszukuję jeszcze jednego Budowniczego naprawdę dobrego co umie budować bardzo dobre i nie kwadratowe Budowle! Min Wieku to 14+ Czekam na Odpowiedz :)

Opublikowano

Seba90909 nie odpowiada na gadu gadu (gg) Dalej szukam Budowniczego wiek minimalny to 14 lat .Musi dobrze budować i ładnie i nie kwadraty :) pisać swoje gg lub na pw moge pisać :) albo też podam moje gg 31700769 pisać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...