Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Premium

Gremix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytania dotyczące premium :

• Jeżeli kupie kod premium na allegro i wprowadze do orgin to tylko pobiore dodatki i gram ?
  • Jeśli wyjdzie nowy dodatek to mam go kupić czy będę mógł pobrać ? Bo mam premium ?
  • Jeśli już kupuje premium to powiedzcie kiedy ? Żeby jak najwięcej dodatków mieć. Jeśli nie można pobierać.

Opublikowano

1. Wszystkie dodatki masz już pobrane i nie kupuj na allegro polecam fabrykakluczy.pl (premium jest za 120 zł)

2. nowe dodatki będą się pobierać dwa tygodnie przed ich premierą

3. nie ważne kiedy kupisz premium

ee67ca5e68d16396.png

Pomogłem daj +'a!

Opublikowano

Ja kupiłem klucz premium na allegro za 99zł, wystarczy poczytać opinie sprzedającego i już masz pewność 100% ,że klucz jest oryginalny.

Tutaj masz do kupienia klucz, na tym serwisie, który polecił użytkownik hero1777

http://www.fabrykakluczy.pl/gra/battlefield-9/battlefield-3-premium-pl-cdkey-klucz-138.html

Opublikowano

Witam mam pytania dotyczące premium :

• Jeżeli kupie kod premium na allegro i wprowadze do orgin to tylko pobiore dodatki i gram ?
  • Jeśli wyjdzie nowy dodatek to mam go kupić czy będę mógł pobrać ? Bo mam premium ?
  • Jeśli już kupuje premium to powiedzcie kiedy ? Żeby jak najwięcej dodatków mieć. Jeśli nie można pobierać.

1.Tak

2.Bedziesz mogl pobrac i grac, zaplanowane dodatki, ktore beda w premium to: Powrot Do Karkand (juz wydany), Walka w zwarciu (juz wydany), Sily Pancerne, Dogrywka, Decydujace Starcie. Nie jestem pewien ale to sa chyba wszystkie planowane dodatki z serii Battlefield 3 wiec masz wszystkie dodatki do konca zapewnione. Dodatkowo (jak napisal hero1777, dodatki beda mozliwe do pobrania 2 tyg. przed premiera)

3. Premium mozesz kupic kiedy chcesz, pewnie im pozniej kupisz tym bedzie taniej ale to na pewno nie bedzie wielka roznica.

Tak, czytalem thread i wiem, ze odpowiedzi byly juz udzielone ale dodalem troche od siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...