Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znalezione bugi podczas gry :D

lolo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak ktoś chce, to w tym temacie może wypisywać bugi znalezione w minecraft. Jeżeli komuś coś nie pasuje, to wyjść :D Zawsze można napisać do notcha, żeby w końcu rozpatrzał bugi napisane przez graczy ;d Może zacznę jako pierwszy: Gdy się na lód położy np. kamienny półblok, to można się ślizgać :D

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Muahahahah.. leżę i kwiczę ze śmiechu... xD

Zawsze można napisać do notcha, żeby w końcu rozpatrzał bugi napisane przez graczy

Po pierwsze neokidzie weź słownik zanim zaczniesz udzielać się na publicznym forum! :angry:

Po drugie, bugi nie piszą gracze.. Co najwyżej możne je opisać w meilu do Mojangu którego i tak nie przeczytają.

Po trzecie, po chuja używasz tak wyjebanej czcionki?

A wiecie co jest najgorsze? Że ja kurwa dostane warna, a to dziecko za swoją głupotę nie... Całe forum jest zasypane przez takie durne tematy i wypowiedzi, a ostrzeżenia wręcza się za byle gówno :huh:

Opublikowano
Jeżeli komuś coś nie pasuje, to wyjść

Chyba nie na darmo napisałem..

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Temat do spamu. W każdej grze jest masa bugów. Jak chcecie żeby je wyeliminowali napiszcie do supportu a nie w temacie na MPC.

Cls.

y5r5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...