Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Single PLayer Commands

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem. Otóż ten SCP http://www.minecraftmine.org/single-player-commands-spc/ przeznaczony na 1.3.1 nie działał mi na owej wersji i to samo dzieje się na 1.3.2, pisze cały czas 'ładowanie świata' ;/. Czy miał ktoś z was taki problem i czy wiecie jak można go naprawić, i czy to w ogóle zadziała na tym 1.3.2? :D byłbym wdzięczny jakby ktoś napisał :)

Opublikowano

na 1.3.2 nie zadziała raczej , Mojang mówiło tylko , że serwery z plikami na 1.3.1 będą też działać na 1.3.2 , ale mody słabo to widzę . Może spróbuj z innym modem czy zadziała a wgl. po co ci SCP jak na singlu Notch dodałem kilka fajnych komend ;) SCP dla mnie już jest nie potrzebny .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Przecież nie ma SPC na 13.1 ani na 1.3.2 (jeszcze)

Minecraft staje się coraz lepszy i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie!

Opublikowano

chodzi mi o komende /reach xxxx czyli dystans budowania i niszczenia i wiem, że ta komenda jest w SPC, jesli jest w jakims innym pluginie to moze ktos podac nazwe? :)

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Odpal sobie serwer bukkita u siebie na lanie i masz SPC. Ta komenda powinna być w worldedit...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...