Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] XenoxMT2 jak to jest?

skodaxo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czytam juz forum parę godzin odnośnie tematu XenoxMT2. Szukałem tylko DMG hacka no i czytałem wiele różnych tematów ale żaden nie odpowiedział na moje pytania tylko bardziej zagłebiło mnie w tematy na rozpracowanie tego serwera.

Wiemy że jest już Expbot ( http://www.mpcforum....erwer-xenoxmt2/ )

i rozpakowane pliki ( http://www.mpcforum....xmt2-13042012r/ )

i moje pytanie brzmi czy jak mam te rozpakowane pliki to co ja moge z nimi zrobić czy jest możliwość zmodyfikowania ich i potem spakowania do formatu .EXS ?

Czy już ktoś wie jak zrobić albo już jest gotowy plik .EXS z DMG hackiem?

No i nadal niewiem co mi dają te rozpakowane pliki.

Bardzo proszę o pomoc i o odpowiedzi na moje pytania. Napewno też wielu osobom ten temat pomoże jak będą tu rozsądne odpowiedzi.

Z góry Dziękuje

Gram :
- League Of Legends
- Metin2
- Diablo 3

Przerwa od grania:
- World Of Warcraft
- Counter Strike 1.6 No-Steam
- Battle Forge
- Battlefield Bad Company 2 ( trzeba sobie 3 kupić )

18706.png

Opublikowano

Stary rób co chcesz ale na tym serwie Ci DMG hack nie potrzebny bo to serwer 4fun i jeszcze nie znalazłem innego hacka niż drophack i bonuschwitcher więc na darmo szukasz. Ten serwer jest za mocno zabezpieczony, sam pewnego czasu próbowałem szukać hacków ale to nie ma sensu jak w kilka dni możesz wbić 250 lvl ( wiem bo miałem kilka postaci 250 lvl które z nudów robiłem) a okradać ludzi na tym serwie też ciężko nie jest bo same dzieci grają.....

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...