Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie serwerów

michal418

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podobno mają łączyć po 3 serwery przynajmniej tak pisze na forum i teraz testują to u Niemców

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

Powiem wam tak. Pewnie jak już dostaną prikaz z góry żeby zrobić łączenie to nie będą mieli oni czasu na testy, przy okazji tego dodają 34253512521 bugów których nawet nie ruszą, połowie serwa zniknie eq, a przy okazji pierdyliard kont najprawdopodbniej pójdzie w kanał ;) Oto moje zdanie ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano
Powiem wam tak. Pewnie jak już dostaną prikaz z góry żeby zrobić łączenie to nie będą mieli oni czasu na testy, przy okazji tego dodają 34253512521 bugów których nawet nie ruszą, połowie serwa zniknie eq, a przy okazji pierdyliard kont najprawdopodbniej pójdzie w kanał ;) Oto moje zdanie ;)

A ja uważam przynajmniej mam taką nadzieje że tym razem pl sie wykaże i zrobi to solidnie

Opublikowano

Była ostatnio świeża informacja, że zakończyli na Metin2 DE czyli kolej na nas. Tam coś podobno nie wypaliło czy coś w tym stylu. :P

A serwery na pewno połączą ( moim zdaniem ) 5 - 20.

1, 2, 3 - mają w sumie graczy. A przynajmniej dwa pierwsze więc zaliczmy też Obsydian. Co do Twierdzy nie wiem więc ją zostawię. Ale 5-20 to serwery zazwyczaj puste. Niektóre takie jak Onyks, Monolit, Serwandes - tam grywają jeszcze ludzie i tylko o tamtych serwerach słyszę tak na prawdę. :D Jeśli chodzi o wyceny itp.

21 - 24 - Nie wiem.

25 - 26 - Na pewno ich nie połączą. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Mogli wcześniej takiego kotła nie robić.

To wszystko robią teraz pod kasę. Co wy myślicie? Że łączą to dla graczy? xD Wolne żarty. "mało" gotówki dostają, to jeszcze muszą dofinansować się, bo przecież...

Moim zdaniem łączenie serwerów, to jest ośmieszenie, pokazanie graczom, że zbyt mało wydają na IS'a. ;)

Ja osobiście może wrócę, po połączeniu, ale temu stwierdzeniu daje wielki znak [?] .

naajsik.png

Opublikowano

dobra dzięki za odpowiedź , ale szczerze mówiąc głupio by zrobili łącząc wszystkie serwery , w kilka bo solar z tego co sie orientuje jest chyba jedynym serwerem gdzie 10kk to dość sporo, a więc wielu graczy by bardzo dużo straciło na tym

Opublikowano

@up

I tutaj właśnie dokładnie o to chodzi...

Nie przemyślane decyzje biorą ze sobą nie przewidziane okoliczności/nie przyjemne sytuacje...

Zresztą, zobaczymy jak to będzie. :)

naajsik.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

I tutaj właśnie dokładnie o to chodzi...

Nie przemyślane decyzje biorą ze sobą nie przewidziane okoliczności/nie przyjemne sytuacje...

Zresztą, zobaczymy jak to będzie. :)

Tyłko czy wprowadzając nowości kiedykolwiek ktoś tam przemyślał cokolwiek;)

logoooooooo.gif

Zarabiaj 2% od każdego zakupu w programie partnerkim i zbieraj zniżki za Lubie to na facebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...