Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem e mail

szto0mipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo : |

Mam mały problem , zapomniałem mojego e maila do konta wiem to żałosne ale od przeniesienia konta do nexon'a to nie grałem nie wiem jaki mam e mail . Nie ogarniam tej strony , mógłby mi ktoś powiedzieć jak mam to sprawdzić na stronie jaki mam e mail ? Proszę o pomoc ! ; ( : |

18342.png
Opublikowano

hmm jak znasz te last name i inne to spróbuj napisać ticketa w końcu od tego są coś wymyślą

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze myślę, ale wystarczy za pomocą ID i hasła zalogować się na stronie głównej G1. Oni nadal mają twoje konto, które służy jeszcze innym grom. Wchodzisz w zakładkę z informacjami dot. twojego konta i tam pisze e-mail.

Chyba dobrze logikuję, bo o to chodzi?

Pozdrawiam,

Oka~.

Opublikowano

ale jak piszesz ticketa to nie przyslaja ci na emaila masz ten support ja jak pisalem to an stronce wszytko mi odpowiadali wiec w czym problem? wystarczy ze sie zalogujesz

Opublikowano

Jak dla mnie to nic nie przekierowuje, sprawdziłem to osobiście. Wchodzę na stronę

http://www.gamersfirst.com/?q=pl

, loguje się danymi i mam jak białe na czarnym e-mail.

Możesz zawsze próbować pisać ticketa. Odpowiedź na niego przychodzi na adres e-mail, który podałeś przy rejestracji konta nexon, nie G1.

Weź też pod uwagę, że jeżeli nie zgłosiłeś chęci do przeniesienia swojego konta to Nexona, to najprawdopodobniej oni nie mają go nawet w bazie danych, a wtedy już wszystko przepada. Wiem z własnego doświadczenia.

Pozdrawiam,

Oka~.

Opublikowano

Dla tych którzy nie widzą jak sprawdzić swojego maila !!!

Wchodzicie na strone WR. Logujecie się. Wchodzicie w support. Wchodzicie w Preferences i macie swojego maila.

// nie piszemy postów po prośbie o cls ;) || areq94pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...