Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki shotgun ?

Healer18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, bierz tego który zadaje więcej Damage.

W Shotgunach nie ma co patrzeć na Recoil, bo wiadomo, że w każdym będzie duży, a przy Automatic nie ma wielkiej rożnicy.

A więc jak mówiłam, sprawdź który z nich ma większy damage i bierz go ! :P

PS.Polecam użyć "Compare", aby porównać :)

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Shotgunem długo nie ugrasz, i prędzej czy później Ci się znudzi.

Ja bym wzięła AWM + D.Eagle/Anaconda..

Czemu ?

Jeśli masz dobrego aima to D.Eaglem/Anacondą załatwisz na bliskie starcia, a AWM'em to jak ze snajpy, na bliskie/średnie, a przy oganięciu Quick Scope + Switch na bliskie ;).

3ccee6379259f.png

Opublikowano

Sorki za to że nie ogarniam zbytnio , możesz mi wytłumaczyć co to znaczy ,, a przy oganięciu Quick Scope + Switch na bliskie ,,

Opublikowano

Quick Scope - Bardzo szybkie kliknięcie PPM(Prawy Przycisk Myszy) wycelowanie i strzelenie.

Switch - Robisz tak, aby pistolet i broń były na Q - szybka zmiana, i gdy strzelisz sniperką, to klikasz 2x Q i wtedy masz szybsze przeładowanie.

Tu masz na filmiku wyjaśnione :

Osoba, która to nakręciła bardzo szybko zrobiła Quick Scopa i zabiła wroga.

Potem dał Q i zmienił na pistolet, jednak dalej nie ma już pokazanego, jak znów klika Q, by dać na siperke, która już będzie czekać przeładowana(w magazynku).

Mam nadzieję, że zrozumiałeś :P.

3ccee6379259f.png

Opublikowano

awm na bliskie odległości się nie sprawdza chyba ze wróg wyskoczy centralnie przed ciebie a i tak nie masz pewności ze zabijesz wroga ,

przynajmniej ja mam na bliskie odległości problem bo za duzy rozrzut na ogól z bliska zadaje tylko 80 dmg (ale ci co robią haki to tej gry znają ten problem i często tworzą haki +20 dmg :] )

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

@UP

Czasami zada mniejsze obrażenia, gdy trafimy ledwo co w ciało wroga np. łokieć itp.

3ccee6379259f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...