Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 - Pytania

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ogladalem przed chwila recenzje gry Diablo 3 Na Hyperze.Spodobala mi sie.Wydaje mi sie ze jest lepsza od Diablo 2 w ktora oczywiscie tez gralem.Mam wiec kilka pytan.

1.Na czym polega gra w sieci ? Musze wejsc na jakis server? Ile osob gra na jednym serverze? Jaki server jest najbardziej popularny ? Na jakim serverze gra najwiecej Polakow ?

2.Ile teraz kosztuje gra Diablo 3 ?

3.Czy gra Diablo 3 pojdzie mi na kompa ?

4.Czy tez tak fajnie sie gra jak w diablo 2 ?

System : Vista Home Premium - Service Pack 2

Procesor : AMD Athlon? 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2,61GHz

Pamiec RAM : 4GB

Internet 1mb w najblizszym tygodniu bede mial 30mb.

Karta Graficzna : ATI Radeon HD 2400

ie068n.jpg
Opublikowano

1. Polega na dołączeniu do gry, automatycznie zostaniesz dopasowany do tych, którzy robią tego questa. Nie ma czegoś takiego jak serwery w Diablo 3. W całą wersję Europejską gra pełno polaków, jednak na czacie są tylko polacy jak masz wersję polskojęzyczną, na jednym kanale jest ich ze stu, można z nimi pogadać, dodać do znajomych i grać razem.

2. Czasami są promocje z 150 zł, klucze są tańsze, polecam na gamecodes lub sprawdzić aukcje allegro, na oko z 200 zł pudełkowa.

3. Powinno pójść na małych ustawieniach graficznych i mniejszej rozdzielczości, wszystko ok ale ta karta.

4. Tak, jednak brakuje tam PvP, systemu umiejętności - jak dodadzą patch z pvp itd ta gra będzie rewelacyjna ;).

Sam musisz zagrać i ocenić.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...