Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug czy tak ma byc.

PromBody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam taki mały probłem. Gdy chce sie zalogować na stronie metina a mianowicie http://eventy-metin2.plWyskakuje mi błąd choć do gry normalnie sie loguje. Mógłby ktos mi to sprawdzić?

Mógłby ktoś sprawdzić jedną i drugą strone? czy może się zalogować?

@Edit

A jednak jest evnet . Juz wiem co jest nie tak event jest od 60 lvlu Cos w stylu ox. Ale dzięki za fatyke. Pozdrawiam.

Opublikowano

ja się loguje bez problemu na stronę, sprawdź czy nie miałeś włączonego caps locka oraz sprawdź czy czasem jakiejś literówki przy pisaniu nie miałeś

Opublikowano

To jest chyba tylko domena kupiona i ma za zadanie przekierowywać na stronę metin2.pl na tej samej zasadzie działają domeny.tk to co ma kamermod.tk

Opublikowano

Na tej stronie nic nie będzie to jest normalna strona metin2.pl ktoś kupił domenę i do niej podpiął strone metin2.pl czy coś takiego tak więc logując się na tej stronie to tak jak byś się logował na głównej stronie metin2

Opublikowano

To na boardzie znalazłem członek teamu udostepnił. Więc chyba jednak jest evnet.

Chyba że to dopiero w fasie tworzenia tak jak kiedys event.metin2-team.pl

Opublikowano

No mi też normalnie logowanie działa, ale tak jak mówiłem na tej stronie nie będą wyświetlane jakie i kiedy będą eventy.

Opublikowano

Nie rozumiem tego eventa do końca ... strona nie działa to znaczy działa jest to strona główna metin2.pl więc nie wiem po co ta strona jest ;/

Opublikowano

No dobra .... ale strona to metin2.pl a ta domena event-metin2.pl to jakaś lipa .... no ale kij już z tym. Temat został wyjaśniony co widać po autorze tak więc można zamknąć temat.

Opublikowano

Temat do zamknięcia wszystko się wyjaśniło.

@Offtopic

Opłacało się kombinować ;p troche sm można zaoszczędzić.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...