Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Strona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam takie pytanie

można na tej stronie kupywać ? Czy to strona złodzieja lub ktoś od niego kupywał cos ?

yangbryly.pl.tl

Opublikowano

Ty naprawdę się na to nabrałeś? Tylko desperat by się nabrał...

Podoba ci się moja odp? Daj + ; )

Aktualnie: Pandoramt2/ Shinsoo / Szaman Smok / 134lv / On !

Opublikowano

Ty naprawdę się na to nabrałeś? Tylko desperat by się nabrał...

On Się pyta czy można kupywać na tej stronie yang, a nie że to złodziej i oszukali go..

1 naucz się czytać

2- jak Klikniesz Przycisk Wyslij to Przeczytaj go 3trzy razy

ja polecam tą stronie sam osobiście kupiłem yang,i na balmorze

Opublikowano

On Się pyta czy można kupywać na tej stronie yang, a nie że to złodziej i oszukali go..

1 naucz się czytać

2- jak Klikniesz Przycisk Wyslij to Przeczytaj go 3trzy razy

ja polecam tą stronie sam osobiście kupiłem yang,i na balmorze

Człowieku jak już komuś dajesz lekcje to najpierw sam pomyśl...

Nie potrzebnie kity wciskasz. Zapłaci, straci kase przez takiego jak Ty który pewnie sam się kiedys nabrał na takie coś i teraz chcę, żeby inni poczuli jak to jest. Egoistyczne :)

fea.gif

Opublikowano

Człowieku jak już komuś dajesz lekcje to najpierw sam pomyśl...

Nie potrzebnie kity wciskasz. Zapłaci, straci kase przez takiego jak Ty który pewnie sam się kiedys nabrał na takie coś i teraz chcę, żeby inni poczuli jak to jest. Egoistyczne :)

Hah..

Nie wciskam kitów..

Mówię że na każdej stronie nie ma 100% pewności ;)

Opublikowano

a dla pewności jeśli tak oferują np na tej stronie co autor podał to trzeba ustalić tak aby przed wpłatą dali zaliczkę yang czy naprawdę tak będzie a potem przelew i całość yangowa, ale ta strona nosi końcówkę .tl jakby ktoś nie zauważył a przeważnie te strony są tylko stronami do naciągania innych tak więc możecie też sobie to zapamiętać :P

z tego co tam widziałem to strona do naciągania kasy innych ;)

Co do yang nie lepiej na balmorze np. zapytać się czy sprzedadzą yangi itd ? można tak zrobić aby było bezpiecznie przez TEAM i będzie gut ^^

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

a dla pewności jeśli tak oferują np na tej stronie co autor podał to trzeba ustalić tak aby przed wpłatą dali zaliczkę yang czy naprawdę tak będzie a potem przelew i całość yangowa, ale ta strona nosi końcówkę .tl jakby ktoś nie zauważył a przeważnie te strony są tylko stronami do naciągania innych tak więc możecie też sobie to zapamiętać :P

z tego co tam widziałem to strona do naciągania kasy innych ;)

Co do yang nie lepiej na balmorze np. zapytać się czy sprzedadzą yangi itd ? można tak zrobić aby było bezpiecznie przez TEAM i będzie gut ^^

Przez Team to odrazu bana dostaniesz ty i on, "na balmorze jest zakaż sprzedawania Yangów przez allegro i Sms.. Dostałem już na all konta banik Bo kupiłem yangy

Opublikowano

Przez Team to odrazu bana dostaniesz ty i on, "na balmorze jest zakaż sprzedawania Yangów przez allegro i Sms.. Dostałem już na all konta banik Bo kupiłem yangy

Heh bo na Balmorze jest tam ktoś nieogarnięty xD jakby chcieli zarobić więcej kasy z IS-a to by sprzedawali yangi sami, wtedy podatek z IS-a wyniósł by większy ale co tam nie mój serw ;D na moim serwie będzie prawie all ułatwione ;D

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...