Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z zalogowaniem

Invictuse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , tym razem mam problem z zalogowaniem sie , a mianowicie po wpisaniu passów widzę okienko "This server is not availbale in your region" co na to poradzić ? ;x

Opublikowano

Tworzenie i granie na nowych kontach jest zablokowane. Nie pograsz. Musisz mieć konto z przed 9sierpnia ubiegłego roku. :P

Chyba, że zmienisz sobie IP na amerykańskie. ;) Wtedy będziesz mógł grać, ale ping będzie wysoki. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Nie da rady tego w żaden sposób obejść ? może ty masz jakieś konto niepotrzebne ?;d

Da radę obejść, ale jedynie programem do zmiany IP. Polecam CyberGhost'a. Ale jak pisałem wyżej, pingi będą wysokie. Chyba, że próbowałbyś grać na serwerach UK. ;)

Niestety nie mam żadnego konta. O takie konta teraz ciężko. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Dodam, że tym sposobem będziesz mógł grać, bo te inne programy do zmiany IP są fatalne.

Postępuj tak jak tu pisze, a na pewno pograsz : http://www.mpcforum.pl/topic/628927-tut-tworzenie-konta-oraz-granie-na-crossfire-na/

Będą laggi nawet na dobrym necie, więc jak chcesz grać swobodnie, to graj w wersję Europejską.

Link do EU : crossfire.gamerage.com

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Przepraszam za wbicie się w temat ,ale nie chce zakładać nowego.

Wytłumaczyłby mi ktoś jak się zarejestrować na cf eu ? ZArejestrowałem sie na gamerage i nie wiem co dalej.

Opublikowano

Przepraszam za wbicie się w temat ,ale nie chce zakładać nowego.

Wytłumaczyłby mi ktoś jak się zarejestrować na cf eu ? ZArejestrowałem sie na gamerage i nie wiem co dalej.

Jeśli się zarejestrowałeś musisz pobrać grę i zalogować się danymi, które podawałeś przy rejestracji ( ID i hasło ). ;)

@Down

Facepalm...

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Nie, nie ..

Po rejestracji musisz wejść na Maila, którego podałeś przy rejestrowaniu, i kliknąć w link, który jest w zawartym mailu wysłanym przez "Gamerage" ;).

W skrócie - musisz potwierdzić weryfikację konta drogą mailową :P.

3ccee6379259f.png

Opublikowano

Nie, zapewne podałeś polskiego maila typu wp.pl lub o2.pl

Aby przyszło natychmiast musisz mieć pocztę na gmail.com lub hotmail.com

Osobiście polecam Gmail.com

Czyli teraz musisz od nowa się zarejestrować, i przy rejestracji wpisać nowego maila(gmaila) ;).

3ccee6379259f.png

Opublikowano

Sprawdź w spamie, albo możliwe, że podałeś złego maila(coś źle napisałeś), bo na Gmailu przychodzi natychmiast..

3ccee6379259f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...