Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwery Counter Strike

kamiluss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie minęła i nigdy nie minie, ta gra miała swoje upadki, ale cały czas się trzyma.

Ta gra przetrwała nowe gry, powstał css, cscz i jakoś się trzyma dużo lepiej, teraz wychodzi csgo i też się utrzyma.

Możesz smiało stawiać serwer!

Pozdrawiam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie, spokojnie, ta gra od 13 lat, od wydania jej jako mod niszczy inne gry swą grywalnością, CS:GO jak na razie nie wiadomo czy jest równie grywalny, ale szybko od tej gry gracze nie odejdą.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

To, że cs umiera nie będzie raczej odczuwalne dla zwykłych graczy...

Cs umiera pod względem esportowym. Wszystkie duże turnieje (tj. WCG, ESWC, IEM, eStars) wycofały Counter Strike 1.6 z puli gier.

Sporo ludzi ze sceny międzynarodowej przerzuca się na nowego countera właśnie dlatego, że brakuje poważnych turniejów. Zostały jeszcze 2 edycje dreamhacka i jakieś mniejsze. Wracając do tematu, jeżeli ta scena się przerzuca to za nimi lecą kibice i amatorzy 1.6, którzy interesowali się esportem. Ludzie grający na publikach rzadko wiedzą co to jest/była za drużyna esc, navi, nip, mTw, fnatic etc. więc możesz śmiało stawiać serwer, bo jeśli go dobrze zareklamujesz to gracze będą :)

CX7Rrj.png

Opublikowano

Counter Strike, nie umrze. Jest on grywalny, ciągle, wszędzie. Ma mało miejsca, nie wymaga jakichś tam dużych wymagań, chyba każdy grał w CS'a, gdy miał komputer. Jest to strzelanka, która jest grywalna, może nie lepsza od MoH, czy CoD'a, ale w zasadzie jest taka sama, pod pewnymi względami. Postawić serwer zawsze możesz, jak go dobrze rozlekramujesz, to możesz nawet otworzyć sieć serwerów, ale musisz pamiętać, że cierpliwość to podstawa.

Opublikowano

Dzięki cs'owi CoD zaczyna umierać. Dlaczego? Otóż brat mojego kumpla z klasy jest zawodowym graczem Fear Factory w CoD 4. Ostatnio mu mówił, że Fear Factory rezygnuje z CoD'a i przenosi się na CS:GO :)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Miałem już sieć serwerów która ładnie wypaliła lecz zacząłem współprace z nie tymi osobami co trzeba było i wszystko padło Team się rozpadł... Co do zarobków nie zależy mi na zarobkach bo to nie ma sprawiać przyjemności mi tylko tym co będą grali lecz na te serwery chciałbym poświęcić więcej czasu.

Opublikowano

Jeśli chcesz dużo graczy na serwerowni, to polecam mody CoD, TP, FFA, Diablo ;) To są chyba najpopularniejsze ;P

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...