Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina po dzisiejszym patchu

RuSt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie

Katarine ulepszyli czy osłabili po dzisiejszym patchu,? Bo miałem ją kupić ale teraz juz nie wiem czy ją ulepszyli czy osłabili proszę o pomoc

I chciałbym wiedziej jakie zmieny zrobili z nią

Opublikowano

Po co ci wiedzieć jakie zmiany jezeli jej nie masz...

A jezeli jej nie masz to nie masz porównania do tego jaka była dawniej tak że nawet jeżeli dostała nerfa to i tak tego nie odczujesz ;P

Opublikowano

@up

Nie gram katarina bo jest dla mnie slaba - ulta jest dziecinnie latwo przerwac. ale wali chyba w 3 z ulta

@edit

wg mnie buff bo to w to masakra ;d

1337

Opublikowano

@up nie grasz ją bo jest słaba? Nie ma słabej postaci tak dla info.

@topic Ta sieje rozpierdol na midzie, fajna farma Q>W, duze przeliczniki.

oplaca się ją kupić, polecam.

Opublikowano

Dla mnie pogorszyli, teraz na rakedach/normalach jak chcesz ją wziąć to śmieją się z niej. Przedtem była lepszą.

wobqx.jpg
Opublikowano

Co z tego ze się smieją... Niech się śmieją, katarina nei dostala nerfa czy buffa dostala poprostu reworka wedlog mnie gra się nia inaczej, napewno ma więcej skili do ataku i po przerwaniu ulta nie jest az tak ussels, ale z drugiej strony juz nei jest tak dobry harras z q skilla na midzie, zinterpretuj to jak chcesz

Opublikowano

to ulti jest op. ult = 1000000 milionow stunow

@krysian

tam na nordicu na elo mniej niz 1250 no to pewnie nie stunują.

1337

Opublikowano

Popieram kolege wyżej postać jest op jak ktos nią umie grać dlatego każda dostaje nerfa a riot nie myśli wcale.

1337

Opublikowano

@UP

Remake dariusa i jayce, skąd te info ?

Nowe postacie nigdy nie są remakowane ale ok...

I wg mnie jayce i darius nie są tacy silni.

@top

wg. nowa katarina jest lepsza:

-szybciej castuje ulti

-teraz po walnięciu "e" zawsze masz zmniejszone obrażenia o 20%

-wszystkie skille zadają dmg

rework pogorszył tylko jej haras, ale w bezpośrednim starciu jesteśmy lepsi.

Opublikowano

@upup

To był sarkazm kolego. Chodzi o to że riot zabiera się za to co jest w porządku. Moim zdaniem starej Katarinie nic nie brakowało, więc dziwi mnie dlaczego dostała remake.

RWRuaWtfX19ldXdfX18xMDhfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX182X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Mam pytanie

Katarine ulepszyli czy osłabili po dzisiejszym patchu,? Bo miałem ją kupić ale teraz juz nie wiem czy ją ulepszyli czy osłabili proszę o pomoc

I chciałbym wiedziej jakie zmieny zrobili z nią

Oslabili jej pasywa daje mniejszy cd z killa/assysty

Zmienili skill w nie ma dodatkowych obrazen oraz bonusów do innych skilli teraz to nowy skill ktry zadaje dosc duzy dmg a jesli zaatakuje champa przyspiesza predkosc championa

Oraz oslabili Shunpo jednakze wyrownali to 20% mniejszym otrzymywaniem obrażeń przez 3 s

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

to ulti jest op. ult = 1000000 milionow stunow

@krysian

tam na nordicu na elo mniej niz 1250 no to pewnie nie stunują.

Jak się nie słucha riot to tak jest , każdy ogarnięty gracz katariną będzie wiedział , że nie może się wbić pierwszy , trzeba poczekać na odpowiedni moment

Chyba że jesteś :

EJ JAK JEST TIMFAJT TO JA WIBJE PJERFSZY Z ULTA TO BENDZIE PENTA

DAWAJ WBIJAMY

JUUU HAVE SLEEJN

OMG NOOB TEAM 0 HELP NOOBS

Opublikowano

Moim zdaniem jest trochę dobrze trochę źle ponieważ Shunpo ma słabsze DMG ale za to dodali fajny skill pod W.

Przy dobrej farmie, dobrymi itemkami i tanku można wbić w TF i zrobić coś mocnego z ulta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...