Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] LB Malzahar Swain Kata

byldezpolnocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LeBlan wali ogromne Dmg i duże combo ale trzeby wiedziec kiedy trzeba użyc . Trzeba ogarnąc LB i tyle.

Polece Ci jeszcze Malzahar bardzo fajne do ganków ulti ;)

Pomyśl nad Leblanc i Malzahar.

Opublikowano

Kup każdą z tych postaci lub pograj jak będą w rotacji, bo każda z nich przy odpowiednim buildzie i umiejętnościach jest dobra na middle lane. Ja ogólnie poleciłbym Ci Malzahara :) Silence, stun, obrazenia w czasie i plama ktora wysysa % hp.

ngu2w9.jpg

Opublikowano

Ja polecam malzahara. Na lini jest dominacja i tyle. kupujesz pierwszego hextecha i możesz długo pożyć na lini ze względu na passyw z E. Troche praktyki i z Q zawsze trafiasz. Ja grając wczoraj przy 1100ap, tanka na combo składałem (E>W>R). Postać nie ma tylko dobrej ucieczki przez junglerem, chyba że trafisz np. z Q w amumu/lee sina i wyfleszujesz.

Opublikowano

Swain, Swain, czy powiedziałem Swain? Jest offtankiem, zwiększa dmg z ign/dfg, AoE snare, slow i ogromny heal z ulta. Jego combo niszczy wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...