Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[build] pod teemo

sokol645

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem sobie teemo chciałbym nim grać rankedy 3vs3 oczywiście jeśli się nauczę.(Chciałbym jeszcze byście podawali dodatkowe postacie które można kupić do rankedów 3vs3) Chodzi mi byście podali mi link do build pod teemo zna ktoś taki dobry?

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

To tak ja kupuje tak i swietnie sie to spisuje na poczatku kupujemy _buty>3 Potiony> Berserkera Buty> Zab Nashora kupujemy czesc ta po lewej>Zaraza>Krwiopijec>Ostrze Nieskonczonosci>I Lodowy Mlot dlatego ze jak walimy i ktos nam ucieka to spowalniamy go atakami

Opublikowano

Angielski zbytnio nie umie kilku rzeczy bots>3 pot>Berserkers>Nashor>i tu chyba Malcyze jakos tak >poszukaj lodowy mlot ktory ma 700 hp 20 atak i bierne spowolnienia a krwiopijec jest za 3000golda sklada sie z ataku i kradziezy to znajdziesz ostrze z ataku tez wogle to poszukaj sworda K W i z niego masz 2 schematy krwiopijec i ostrze

Opublikowano

Z calym szcunkiem ale powyzsze buildy nie sa za dobre :/

Lap ten :

Boots + 3 potions -->> 2x Doran blade -->> Phage -->> Witsend ->> konczysz frozen mallet -->> Guardian Angel -->> Madreds bloodrazors -->> i item sytuacyjny (maja duz armora - cos na armor , maja feedniete ap - magic rezist, potrzebojesz dmg - bloothirster )

Pominalem butki dwojki bo czas skaldania ich jest rozny

(oczywiscie wybieramy miedzy:

Mercury - gdy maja duzo CC

Tabi - maja auto atackujace ad (trynda , caitlyn vayne , nocturne bla bla i wiele innych))

, najlepiej nie od razu ale po 1 , 2 doranach.

Pozdrawiam Pansoltys

"If i can do it tomorrow I won’t do it today!" Toshino Kyouko

Shaharr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...