Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Talon

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy mógłby mi ktoś opisać postać --> Talon . Jaki on jest, czy jest wytrzymały, jaki ma dmg. Na jaką linię się nadaje, jego +/- oraz jaki build na niego składać . Zamierzam go kupić i nie mam pewności czy wziąć jego czy innego bohatera .

Opublikowano

Bo tak nie umiesz robic dobrego combo to tak wlasnie jest ;], Talon jest naprawde dobry tylko wymaga troszke finezji, zużywa duzo many więc nie mozna spamowac skillami na prawo i lewo, jego dmg w early jest mizerne i bez 6 lvl nie ma escape systemu, lee kontruje go do 0, mozna go picknac na mida tylko gdy masz ap topa/jungle, na topie radzi sobie ok, ale jax, lee, riven,rene go zjadają. Bardzo hard pick na mida do tego kontruje większość ap ale jesli masz 4 ad w temie + support enemy just stack armor :D

Wybór nalezy do cb

Opublikowano

Talon nie ma dmg? Dobre combo i zjada ad/ap carry w sekundę... Nie żałuję, że wydałem na niego te 6300. Postać jest rewelacyjna. Ma szanse rozjechać nawet Kassadina i Morgane na midzie więc...

o8bh2s.jpg
Opublikowano

w jungli dobrze się sprawuje grałem teraz rankeda i gościu bierze talona i mowi ja ide do jungli a ja wtf? jego końcowe staty 21/5/4 dodam że trzeba mu troche pomoc z blue i redem na początku ;)

Opublikowano

Talon nie ma dmg? Dobre combo i zjada ad/ap carry w sekundę... Nie żałuję, że wydałem na niego te 6300. Postać jest rewelacyjna. Ma szanse rozjechać nawet Kassadina i Morgane na midzie więc...

"rozjechac nawet"- czlowieku rozwaliles mnie. Talon zjezdza morgane jak tirowiec dziwke, a kassa to w ogole troll pick vs Talon

@top

Imo best midder. Na midzie wyraznie kontruje go tylko sion, za to on wiekszosc ap carry

Opublikowano

tez nie widze w nim nic ciekawego ale ja tak mam z kazda postacia gdzie trzeba pomyslec ...

Kazdy pisze ze akali to gowno i wgl a wedlug mnie jej combo jest pro i dla mnie to OP champ niskie CD z Q i R i potezny dmg z Q rozpierdala system niestety .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...