Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do fanów piłki nożnej :)

Napster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem RvP nie pasuje kompletnie w Man Utd. Robin to typowy napastnik ,a jak wiadomo niezaprzeczalnie u czerwonych diabłów rządzi już Rooney. Styl gry też jest zupełnie inny. United gra typowo angielsko ,a Arsenal preferował hiszpanski styl wymiany piłek.

Opublikowano

Jak dla mnie poleciał na kase ;/ W arsenalu zrobili z niego gwiazde trener już układał plany z nim związane a on poszedł bo MU więcej kaski oferowało (sam jestem fanem ManU ;) )

Opublikowano

Przecież RvP może grać też na skrzydle, albo za napastnikiem. Po drugie pewnie będzie grał jako wysunięty, bo Rooney jak wiadomo biega po całej szerokości boiska. Szkoda Hernandeza i Welbecka ;/

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Przecież RvP może grać też na skrzydle, albo za napastnikiem. Po drugie pewnie będzie grał jako wysunięty, bo Rooney jak wiadomo biega po całej szerokości boiska. Szkoda Hernandeza i Welbecka ;/

RvP to Cofniety napastnik.

@Top Pampers ahhh co tu o nim napisac zwykly prostak arogancki smiec i wgl.Przyszedl do arsenalu 8 lat temu byl drewnem jednak wenger w niego wierzyl co sezon mial kontuzje a jednak bral dobre tygodniowki teraz 1 dobry sezon wzial opaske kapitana mowil ze jest prawdziwym kanonierem i nie odejdzie do zadnego klubu z PL a Jednak jebana gwiazdeczka 1 sezonu uciekla i nawet nie skomentowala tego.Teraz sa jakies newsy ze on podobno chcial zostac ale wenger go sprzedal ... japierdole przeciez jak sie mowi ze nie przedluzy kontraktu to na 100% sie odchodzi myslal ze na wengerze wymusi jakies transfery ? co za szmata poleciala na kase i tyle.

Zycze ci kontuzji niewierna suczko

Opublikowano

Niech gra sobie gdzie chce. Jeżeli nie będzie lamił w MU to niech sobie siedzi.

Sam bym tak zrobił, po co ma siedzieć w jednym klubie połowe życia? Ludzie chcą się zmieniać.

@down

Tak, lagi mpc w dużej mierze wpływają korzystnie, zraportowałem i nie ma ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

UP niezły spam ;'p

@topic

Akurat on nie ma co walczyć z rooneyem bo on jest gwiazda tego klubu szkoda mi tylko chicarito.;p

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Lol... Jeszcze jak barca Songa kupi to nieźle będzie ;D

A tytułowy transfer.. RvP dla kasy jak dla mnie poszedł.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Lol... Jeszcze jak barca Songa kupi to nieźle będzie ;D

A tytułowy transfer.. RvP dla kasy jak dla mnie poszedł.

Song ma 2 lata kontraktu gra regularnie i nie ma za niego dobrego zmiennika.Tak wgl to 15 mln na najlepszego DP PL to smieszna kwota gdyby dawali 30 to hmm moze i....

Gdyby Arsenal kupil m'vile to bym sie bal ale tak to nie ma czego tak wgl Song nie ma DNA barcelony czyli " Aktorstwa" wiec nie poradzilby sobie tam.

Opublikowano

A jutro startuje T-Mobile Ekstraklasa xD

@antywarn

Jeżeli padło takie stwierdzenie, a do tej pory nikt odpowiedzialny za transfery nie zdementował tego to raczej pewne info :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Emm... Chicharito i Welbeck będą grali przecież przez cały sezon RVP i Roo nie pociągną. Dużym plusem ejst to , że jeżeli VPR utrzyma formę to można będzie grać na zmianę duety np. Roo - Welbeck , a po zmęczniu zawodników RVP - Chicharito itd.

Dla mnie transfer jest dużym plusem jednak czy kapitan powinien odchodzić do jednego z wrogich klubów ?

Raczej nie

Opublikowano

Szkoda RVP,gdyż wątpię żeby ferguson postawił na niego niż rooneya chyba że MU wyjdzie ustawieniem 4-4-2 i duet napastników będą tworzyć Rooney i Robin

zobaczymy na rozpoczęciu sezonu.

random.jpg

Opublikowano

Arsenal chyba nawet na rękawach dla niego zrobił flagę Holandii :0

[...]

Wszyscy wiemy że ja siedze w lidze Hiszpańskiej, więc mnie to nie obchodzi za bardzo, jeżeli będzie mu się lepiej grało w Man U to dobrze dla jego kariery.

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Emm... Chicharito i Welbeck będą grali przecież przez cały sezon RVP i Roo nie pociągną. Dużym plusem ejst to , że jeżeli VPR utrzyma formę to można będzie grać na zmianę duety np. Roo - Welbeck , a po zmęczniu zawodników RVP - Chicharito itd.

Dla mnie transfer jest dużym plusem jednak czy kapitan powinien odchodzić do jednego z wrogich klubów ?

Raczej nie

Przeciez Pampers gral kazdy mecz ligowy w Arsenalu jezeli nikt mu nie sprzeda kosy i wroci do formy to moze ustrzeli z 20 trafien ale patrzac na jego ostatnie mecze z Koeln i euro to sie juz wystrzelal.

Opublikowano

Jak dla mnie poleciał na kase ;/ W arsenalu zrobili z niego gwiazde trener już układał plany z nim związane a on poszedł bo MU więcej kaski oferowało (sam jestem fanem ManU ;) )

Dajmy przykład jakby np twój ojciec pracował w kopalni w której płacą mu 4 tyś. A dostał propozycje pracy w której płacą mu 7 tyś. To pewnie skorzystał by z tego. Piłkarz tez musi utrzymać rodzinę wydatki :]

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Dajmy przykład jakby np twój ojciec pracował w kopalni w której płacą mu 4 tyś. A dostał propozycje pracy w której płacą mu 7 tyś. To pewnie skorzystał by z tego. Piłkarz tez musi utrzymać rodzinę wydatki :]

Jak sie zarabia 150 tys tygodniowo to naprawde rodziny nie utrzymasz....

Opublikowano

@UP A skąd jesteś taki pewny ? Duża posiadłość (przynajmniej ,bo raczej w bloku nie mieszka) , rodzinę nie wiadomo jaka gromadka i czy tylko żona + dzieci. Droga bryka która dużo pali. Kto wgl. k*rwa nie chce więcej kasy ?

Opublikowano

Dobra naprawde skoncz pierdolic glupoty to nie jest ekstraklasa gdzie 2 tysiace sie zarabia miesiecznie.

Jak sie nie znasz to prosze cie wyjdz i zamknij dzwi bo widze ze intelekt 12 latka ktory w wakacje zarabia zbierajac truskawki

Opublikowano

Haha dorosły się znalazł ;) Znam na wylot Premier League i BBVA. Napisałem możliwość cymbale ,a w Ekstraklasie zarabiają jak na polskie warunki dobre pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...