Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jakiego kupic summonera

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie kupujesz summonera tylko postać. TY jesteś summonerem.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

mysle ze najlepszym wyborem dla ciebie bylby shen.

Gdy dobrze go zbudujesz robi dmg jak i wiele tankuje.

Bedziesz mial z nim wiele zabawy gdy nagle na bottom lane'ie pojawisz sie ty i jungler ^^

"If i can do it tomorrow I won’t do it today!" Toshino Kyouko

Shaharr.png

Opublikowano

rzeczywiscie up ma racje shen na poczatku to jeden z najlepszych tankow w grze, dosyc dobre dmg jak na tanka , bardzo fajne ulti do gankow jak i pomagania , z czego to ja wiem chyba ma jeden z wyzszych przelicznikow armora

­

Opublikowano

Hmm czyli narazie mowicie ze shen i olaf tak? Mysle nad olafem bardziej niz nad tym shenem.Co sadzicie o ap tankach? mordekaiser albo cho gath?

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Garen psze panstwa :D

Robisz pod tanka i na top z kimś albo nawet na solo topa i tak zjedziesz :D

Q dmg daje alb mozesz uciec bo movmentspeeda daje W to nie wiem- nie kożystam zabardzo xD E super do ucieczki jak i w tf i nawet dobitce R az milo daje dmg i jak ziomus ma miej hp to weicej zadaje :D

doran shield-buty tabi albo merce (zalezy od przeciwnikow)- warmog-sila natury-warmog-atma a potem mozesz wymienic doran shielda na hmm. nie wiem sunfire capa albo jakies sytuacyjne

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Może udyr ?

Fajne combo , jak dobrze zbudujesz to ladne hp jak i dmg.

Tak poza tym to swietny jungler i solo toper.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Bierz Blitza:

+łapka

+dobre ulti

+świetna pasywka (gdy masz poniżej 20% hp automatycznie otrzymujesz barire stworzoną z połowy twojej aktualnej many)

+W daje as i mova

+podrzucenie

+slience

Jak dla mnie nie ma minusów

Opublikowano

Też polecam blitza, jednak jednak z lepszych i najbardziej funowych postaci to Irelia. Wymaga lekkiego opanowania, jednak jest to super offtank. Super dmg (niestety słabe early, ale po złożeniu 3 force jesteś pro), super late i mid, łatwa farma (dobijasz miniony z Q, jednak na niskich lvl jest to dość manoerne, więc lepiej mieć blue), super ulti które bije na dystans + heal, w daje heal + OP dmg, e to warunkowy stun i normalny slow. Polecam ;D

Opublikowano

Blitz bardzo dobry support.

Jednak dla ciebie wybrałbym Olafa lub Udyra - dwoje świetnych junglerów jak i postaci na solo topa.

Pierwszy: dobre early, true DMG, slow, dobre defensywne ulti

Drugi: również dobre early, dobra jungla jak i solo top, dobry escape, ciekawa mechanika gry, robi duuuuży DMG budując go na full tanka

Podsumowując: brałbym Udyra (gdyby nie to że już go mam :D) aczkolwiek wybór należy do ciebie. W każdym razie na pewno Udyr nie znudzi ci się po tygodniu tak jak mi Olaf.

Opublikowano

Gragas- Q+R nie ma ad carry ;)

Morde sam pociśnie nawet 3 osoby

@up blitz to nie support, THIS IS WARRIOR, AD WARRIOR.

Blitzem lepiej się gra na topie, gdzie grab do wieży to pewny dead przeciwnika, a na bocie nie wyhealuje ad carry jak taric, ali czy też soraka.

Ale idź na bota blitzem, traf na trudnych przeciwników, wtedy twój ad carry będzie padał jak szmata bo dostanie combo na twarz, a ty mu w żaden sposób nie pomożesz healem etc.

I żadnego gównianego ap blitza na rankeach pls...

Opublikowano

Dzieki wszystkim za odpowiedz.Kupilem Olafa.Dozbieram jeszcze 1.5k ip to kupie Udyra.Temat do zamkniecia.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...