Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Najlepszy czołg niskiego tieru (tier 2)

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że to dziwne, ale mam pytanie, który czołg drugiego tieru jest najlepszy?

Zamierzam odstresować się, od grania wysoko tierowymi czołgami, jaki polecacie?

Musi spełniać te wymagania:

• Nie może być francuzem
  • Nie może to być TD
  • Nie może być SPG
  • Powinien być w miarę mobilny
  • Jako taki V-maks
  • Odpada BT-2
  • Premium nie wchodzą w gre

Wypowiedzcie się na temat wad i zalet, tych czołgów.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem T2 LT za 750 golda:

- jest szybki 73 km/h i zwrotny

- ma szybciutkie dzialo

- w magazynie 1200 pociskow

Sam go mam na topie ubija duzo a na wyzszych tierach najlepszy do zabijania art i td, oraz wykrywania.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Panzerkampfwagen zwei!!! bierz :P Tak na serio to jednak pzkpfwII jest OP na swoje tiery, pancerz ma z przodu taki że 90% strzałów odbija, a jak kogos zajedziesz z tym działkiem, miodzio po prostu klikasz i w oczach umiera. Ja grając loltraktorem ( też dla odstresowania :D ) jestem doświadczony i jak mi wyjechało takie pzkpfwII to całym magazynkiem mi zostawił możę 10hp z maxa czyli 130.... To działo na bliskie starcia to poezja. Jeździ ci po życiu i modułach jak chce. A z mobilnością to nie pamiętam, też był w miarę zwrotny.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

@Ref

Jak na razie zapierdzielam Pz35(t) i jest dobrze, ale może jest jakiś inny mobilny czołg z dobrym działem.

Czekam na dalsze propozycje.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Szczerze powiedziałbym że 3 najlepsze tanki 2 tiera to :

H35/D1/BT-2 ale jak mówisz że odpadają to...

Pz II jest chyba najlepszy po nich, ew. T2 LT (ameryk. za credity), T2 MT nie polecam, mimo że ma swoje zalety nie przypadł mi do gustu i bardzo nie dobrze mi się nim grało, ciężko. T-26 jest ogólnie dobry, działo 45mm nawet dobra celowność i szybkostrzelność, prędkość w miarę, grałem nim dawno ( Kiedy generalnie było 5-6 map, a dla niskich tierów to tylko Malinowka, Kopalnie, Himmelsdorf i tak w kółko. Minusy to bardzo wystająca wieżyczka jak na te tiery, i jak w malinowce chowasz sie do okopu to na luzie mogą cię zniszczyć. Pz 35t, na początku jest totalnie do dupy, gorszy niż Traktor, lecz jeśli się go na maxa upnie to może nawet nawet. Tak więc ogólnie to ja najbardziej polecam BT-2 lub D1 ( ahh.. ten pancerz 40 mm w 1/2 tierach ), ew Pz II, no zawsze możesz czekać na brytyjskie ;)

Hejho! :)

Opublikowano

Teraz żałuje że sprzedałem Pz35H, bo jak tak porównując to wychodzi że jest najlepszy z 2 tierów.

No to poczekam na brytyjskie może będą dobre.

Zamykam temat na prośbę autora (me)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...