Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ranged kill - problem

Ekwador17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż gram snajperem i mam pewien problem . Jestem szczęśliwym posiadaczem l96A1 i lunety range ace . Mój problem polaga na tym że np . gdy na oman jestem na żurawiu to goscia co siedzi na wyrzutni tow przy a za chiny nie zdejme , wywaliłem na niego z 2 magazynki , z zoomem probowałem na 400-500-300-200 m celowac i ani razu go nie trafiłem . A gościa przy tym wielkim budynku na c sciagam bez problemu . Nie wiem o co chodzi pomóżcie :) . Z góry thx :-)

Opublikowano

Problemem może być różnica wysokości. Założę się, że jeśli strzelał byś z tego samego poziomu co on to byś trafił. Przy takich różnicach warto próbować strzelać pod nogi gościa, albo nad głowe.

Opublikowano

nawet jak trafisz, częściej trafisz w tego TOW'a gdy on często pobiera całe obrażenia :/ Wg mnie nie dolatuje ten nabój bo zachacza o sufit na tym CPNie

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

ja z tej wierzyczki na a zdojem goscia na d

Tez kiedys z żurawia przy d celowałem na goscia na wyrzutni w c ale hed mi nie siad

post-298594-0-80816800-1345187958_thumb.png

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

nawet jak trafisz, częściej trafisz w tego TOW'a gdy on często pobiera całe obrażenia :/ Wg mnie nie dolatuje ten nabój bo zachacza o sufit na tym CPNie

Mowa o TOW na A, a nie na C :)

Opublikowano

hardware , ale ty byłeś w jednym poziomie jak tego goscia zabiles a ja nie , bo byłem na samej górze żurawia a ten kolo na ziemi pod a

Opublikowano

no racja w sumie tez mam ten problem na duze odległosci ta luneta ma troche kijowy celownik nie mozna określic jak strzelać

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...