Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 i Ubuntu(Linux)

lemo220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie, HS nie wspiera systemu Linux a ja bardzo bym chciał pograć w Metina 2. Gra się pięknie instaluje, patchuje, ale przy włączaniu gry i pojawieniu się okienka HS otrzymuję komunikat "Unknown Error". Poczytałem w necie i chodzi o HS właśnie. Zrobiłem wszystko tak jak jest w temacie użytkownika gorky02(czy coś podobnego "Jak obejść HS") ale HS nadal wyskakuje. Ma ktoś jakieś pomysły jak to ominąć, albo zagrać w Metina 2 na tym systemie?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Tak a dokładniej przez Wine. Wszystko się instaluje, tylko że Wine nie współpracuje z HS'em.

@up

Patchować się patchuje, ale wywala błąd jak zakończy się ładowanie HS'a. Przez obejścia robiłem, przez tego Bypass od gorkyego, ale nic to nie zmieniło. Dalej pojawiaj się HS.

Chyba że jakieś obejście jeszcze inne jest, to poprosił bym o linka.

Opublikowano

Tak a dokładniej przez Wine. Wszystko się instaluje, tylko że Wine nie współpracuje z HS'em.

@up

Patchować się patchuje, ale wywala błąd jak zakończy się ładowanie HS'a. Przez obejścia robiłem, przez tego Bypass od gorkyego, ale nic to nie zmieniło. Dalej pojawiaj się HS.

Chyba że jakieś obejście jeszcze inne jest, to poprosił bym o linka.

to obejscie bypass juz nie dziala sprbuj znalesc innego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...