Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TntCraft] [1.3.1] [Własny VPS] [Ogarnięta Administracja]*********[Survival + Frakcje]************[Poprawione błędy] [ZAPRASZAMY !]

TntCrafTntCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry, czysty survival z gildiami. Narazie tylko dwóch admów, ale mówią, że będzie nabór jak będzie więcej osób. Ogólnie jeśli komuś się znudziły serwery z LWC i działkami to zapraszam :) Po mojej liczbie postów można uznać, że to nie jest multi konto...

Opublikowano

Zróbcie stronę internetową... bo puki co widzę tylko, że apache wgrany.

@edit: Czemu strona to owncraft a serwer tntcraft?

Opublikowano

Bije Graczy ? yhm wymyślaj dalej dziecko jak masz 12 lat to pozdro .

Twój post mówi sam za siebie, sam masz 12 lat bo lepszego zdania złożyć nie umiesz.

A serwer nie polecam

Opublikowano

Własny VPS ? CZy ownserwer ^^ Widzę po IP hehe kupiłeś czy tam kupiliście 60 slotów jeszcze 3 macie gratis

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Twój post mówi sam za siebie, sam masz 12 lat bo lepszego zdania złożyć nie umiesz.

A serwer nie polecam

Dokładnie powiedziane.

Własny VPS ? CZy ownserwer ^^ Widzę po IP hehe kupiłeś czy tam kupiliście 60 slotów jeszcze 3 macie gratis

Z tego co ja widzę to z ownserwer...

Hmm wbije na tego serwera zobaczę jak jest i zaraz wam napiszę :)

//Edit

Byłem, zobaczyłem, 5 minut pograłem

Ocena : 5/10

Poprawiłbym pluginy ;)

Opublikowano

Nie polecam serwerka.

Admin rozdaje VIPy jak ktos mu liże dupę. (ekscesywnie mowiąc)

Niby survival a nawet bankomat z kasą jest ;p

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Co niepasuje ? Wszystko jest dobrze i działa tylko tak krytykujesz , bo ci sie chce i niemasz gdzie pograć .

1. Mam własny serwer - tysiąc razy lepszy

2. Nie krytykuje (dałem wam 5/10) - tylko wyrażam swoją opinie :)

Opublikowano
Nie polecam serwerka.

Admin rozdaje VIPy jak ktos mu liże dupę. (ekscesywnie mowiąc)

Weź sie ogarnij , na serwerze jest automatyczny itemshop kupił na stronie i dało mu vipa . A ty już wymyślasz , że rozdajemy . Pomyśl nad sobą a jak to ci nic nieda to udaj sie do psychologa .

Opublikowano

Nie Polecam - Lepiej traktuja dzieci które kupią Vip Admini sami Klna i niby nie ma Cuboida a Sa ! GOWNO <sory ale wkurzaja mnie osoby co mysla ze ich serwer jest najlepszy>

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...