Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze słuchaniem muzyki.

michul123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, podczas słuchania muzyki słyszę jakby rzężenie. Ten problem występuje tylko jeżeli słucham muzyki na youtube, więc raczej nie jest to wina słuchawek. Equalizer jest wylączony. Posiadam kartę dźwiękową, która była dołączona do słuchawek Sound Blaster Tactic 3D Alpha, ale używam słuchawek Gamecom Plantronics. Proszę o pomoc.

PS: Jeżeli słucham na głośnikach nie ma tego problemu.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Podeślij link muzyki, może akurat z nią jest coś nie tak i najlepiej podaj nazwę oraz model słuchawek. Twoje słuchawki mogą też się knocić przy np. solówkach na gitarze, albo zbyt dużym basie.

7m9a.png

Opublikowano

Zauważyłem, że rzężenie jest przy basie, lecz ten sam kawałek (słuchany z oryginalnej płyty) odtwarzany w Windows Media Player, gra bez zarzutów.

Opublikowano

U mnie nic nie "rzęży", słyszę coś jakby wibracje, ale to jest z tracka, więc raczej nie o to ci chodzi. Sprawdzałeś, czy na innych on-line playerach to występuje? Sprawdź, czy jakieś sterowniki się nie przestawiły/zepsuły.

7m9a.png

Opublikowano

Sprawdziłem i na wrzucie też dobrze działa, więc prawdopodobnie dzieje się to tylko na youtube.

Opublikowano

Po co odświeżasz? YT psuje jakość i tego nie zmienisz, nie ma na to rozwiązania.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...