Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czekać czy kupowac?

daio331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Mam 600kk do wydania na ku aura miecza a teraz na s23 chodzą po 10kk pytanie brzmi: " Czy skupować aury teraz czy czekać na połączenie serwerów gdy ceny spadną??" z góry tnx będą lajki :)

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Opublikowano

Na jakim serwerze grasz?

Bo licz się z tym, że wasz serwer może być połączony ze starszymi serwerami ;>

Po drugie, ilość yang na starszych serwerach może zostać skrócone o określony procent :>

Ja na twoim miejscu nie czekałbym tylko czytał :)

Opublikowano

@UP Czemu miałyby wzrosnąć? Spójrz na to logicznie, więcej graczy na serwerze = wiecej dropków = wiecej sklepów = ceny idą w dół dlatego że gracze liczą na szybki zysk przy czym wystawiają przedmioty taniej. No ale, zgadzam się z Twoją wypowiedzią bo równie mogą spaść ale również mogą i wzrosnąć. Autorze tematu, jeżeli jesteś nie cierpliwy - kupuj. Jeżeli nie - poczekaj na połączenie.

josemousignature.jpg
Opublikowano

@UP Czemu miałyby wzrosnąć? Spójrz na to logicznie, więcej graczy na serwerze = wiecej dropków = wiecej sklepów = ceny idą w dół dlatego że gracze liczą na szybki zysk przy czym wystawiają przedmioty taniej. No ale, zgadzam się z Twoją wypowiedzią bo równie mogą spaść ale również mogą i wzrosnąć. Autorze tematu, jeżeli jesteś nie cierpliwy - kupuj. Jeżeli nie - poczekaj na połączenie.

ale yangi z serverów również się zsumują

moim zdaniem ceny mogą w gore pójść

kupuj teraz wcześniej zaczniesz czytać wczesniej skończysz

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Po połączeniu wątpię, żeby od razu ceny spadły, a nawet jeśli to nie wiadomo nawet kiedy będzie te połączenie więc nie wiem po co czekać, ja bym teraz kupił.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zależy czy ci się spieszy jeżeli tak to czytaj, ceny od razu nie spadną to może być kwestia paru tygodni a jeżeli ci sie nie spieszy to czekaj :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

ja bym zostawil kase, bo jak polacza bedzie wiecej graczy, wiecej itemkow czyli niektorzy beda wystawiac taniej co przyczyni sie do spadku cen.

Opublikowano

ja bym zostawil kase, bo jak polacza bedzie wiecej graczy, wiecej itemkow czyli niektorzy beda wystawiac taniej co przyczyni sie do spadku cen.

Emmm... To jest Polska, tu nikt Ci nie zniży ceny - bo po co? ;) Lepiej na chama trzymać, ktoś kupi to jest kasa a jak nie to co tam, taniej nie będę sprzedawał itak... ;) No i co z tego, że więcej ku jak będzie też więcej ludzi, no i jeszcze mniej miejsca na drop bo mają dodać tylko mapki dla Gildii... ;)

@Top

Kupuj bo po połączeniu ceny nie spadną a będą stopniowo rosnąć tak jak ma to miejsce teraz... ;)

Opublikowano

Emmm... To jest Polska, tu nikt Ci nie zniży ceny - bo po co? ;) Lepiej na chama trzymać, ktoś kupi to jest kasa a jak nie to co tam, taniej nie będę sprzedawał itak... ;) No i co z tego, że więcej ku jak będzie też więcej ludzi, no i jeszcze mniej miejsca na drop bo mają dodać tylko mapki dla Gildii... ;)

@Top

Kupuj bo po połączeniu ceny nie spadną a będą stopniowo rosnąć tak jak ma to miejsce teraz... ;)

Skoro według Ciebie ceny teraz rosną to HAHAHA.

Na początku miesiąca red perły 30kk dziś są po 15, kd z 80kk spadło na 65, małże z 15kk na 8. I co rosną ceny?

Opublikowano

Skoro według Ciebie ceny teraz rosną to HAHAHA.

Na początku miesiąca red perły 30kk dziś są po 15, kd z 80kk spadło na 65, małże z 15kk na 8. I co rosną ceny?

Zależy gdzie... ;) Przepraszam miSZczu, że śmiałem sądzić inaczej niż Ty ;)

Opublikowano

Kupuj na razie jedną dziennie, aby zaoszczędzić na czasie. Jak serwery będą już połączone to i tak będziesz pewnie dalej aure czytał i wtedy skup już resztę ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Kupuj teraz, po połaczeniu serwerów, nie spadną ceny. Wręcz przeciwnie, za dużo yang będzie w obiegu, a mało itemków. Mniej miejsca, chociaż wydaje mi się ze liczba graczy będzie taka jak 1,5-2 lata temu

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Kupuj teraz, po połaczeniu serwerów, nie spadną ceny. Wręcz przeciwnie, za dużo yang będzie w obiegu, a mało itemków. Mniej miejsca, chociaż wydaje mi się ze liczba graczy będzie taka jak 1,5-2 lata temu

Skoro będzie więcej graczy to jakim cudem może być mało itemków. Wraz ze wzrostem graczy wzrasta liczba itemów.

Opublikowano

Kupuj ;) Bo w sumie to też dobra cena . :)

Bo nie wiesz czy połączą wasz serwer z nowym czy ze starym ;)

A możesz żałować jeśli połączą go ze starym :/

Opublikowano

hmm :) sorry reszta lajków jutro limicik trzasł a co do tematu wpadłem na pomysł żeby z kasy na aury wydać 400kk a resztę bezpiecznie zostawić na połączenie :) tnx wielkie

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...